Адвокат з розлучень розповів, про що важливо запитати дівчину на першому побаченні

Експерт стверджує, що починати думати про те, як уникнути розлучення, потрібно вже на першому побаченні.

Щоб ваші перші побачення стали максимально продуктивними і перспективними, на допомогу прийшли професійні юристи.

Так, американські фахівці з розлучень розповіли, як і з ким краще починати свої стосунки, щоб у майбутньому уникнути розлучення, пише Maximonline з посиланням на Huffpost.

Читайте такожПсихолог пояснила, чи можна вважати флірт зрадою

Зокрема адвокати з розлучень навели кілька прикладів того, про що варто запитати дівчину вже на першому побаченні, щоб в майбутньому, якщо вам таки вдасться створити сім'ю, звести до мінімуму шанси на розлучення.

  • Як часто ти спілкуєшся з батьками, а також братами і сестрами?

"Обов'язково запитайте дівчину, наскільки вона близька зі своєю сім'єю, - радить юрист Карла Шифф Доннеллі з Піттсбурга. - Часто розлучення відбуваються через те, що один з подружжя занадто близький зі своєю сім'єю і ставить її інтереси вище інтересів свого чоловіка. Але ж після весілля ви повинні стежити за тим, щоб відносини вашої молодої сім'ї були в пріоритеті. І, навпаки, погані відносини дівчини з близькими людьми можуть свідчити про нестабільну психіку і нездатності довго підтримувати близькі стосунки".

  • Ти віриш у фразу "...і жили вони довго і щасливо"?

Адвокат Ейсолд Міллер з Нью-Рошелла попереджає: "У будь-яких відносинах потрібно докладати зусиль і йти на компроміси. Якщо дівчина вважає, що фінал "довго і щасливо" трапляється просто так, навряд чи з неї вийде адекватний партнер".

  • Ти заміжня?

Питання здається дивним для романтичного побачення, проте юрист Рендалл Кесслер з Атланти настійно рекомендує його задати. Відповіді "Живемо окремо" або "Збираємося роз'їхатися" далеко не те ж саме, що "Розлучена". Якщо у вас далекосяжні плани, переконайтеся, що дівчина перебуває в офіційному розлученні".

  • Ти любиш свою роботу?

"Дізнайтеся, як дівчина ставиться до своєї роботи. Віддано чи легковажно? Краще відразу дізнатися, що вона заміжня за своєю роботою і у неї ніколи не буде часу повалятися з вами в ліжку в недільний ранок, відправитися у відпустку або навіть просто сходити в кіно", - попереджає адвокат Ліза Хелфенд Мейер з Лос-Анджелеса.

  • Де ти останній раз відпочивала?

Юрист Керолін Сі Ван Тайн з Бостона пропонує тобі поставити це питання, щоб не ставити інше, куди більш незручне: "Насправді ви хочете дізнатися, як дівчина заплатила за свою відпустку. Річ у тому, що однією з головних причин розлучень є різне ставлення партнерів до фінансів. Питання про відпустку допоможе вам дізнатися про ставлення до грошей тієї, з ким ви опинилися на першому побаченні. Наприклад, якщо відпустка була дорогою, ви можете вигукнути: "Ух, це ж, напевно, купа грошей!" Якщо дівчина відповість: "Подумаєш, у мене п'ята кредитна карта лежала без діла, та й бабуся дала в борг", то, можливо, варто розплатитися за рахунком і тікати.

  • Як закінчилися твої останні стосунки?

"Зверніть увагу на те, як дівчина пояснює причину свого останнього розриву, — радить Карла Шифф Доннеллі. - Якщо вона у всьому звинувачує колишнього, це дуже поганий знак. А ось якщо дівчина визнає, що теж винна в розставанні, це демонструє такі хороші риси характеру, як гуманність, чесність і здатність до особистого розвитку".

  • Якби ти могла повернутися в минуле, що б ти змінила в своєму житті?

Ліза Хелфенд Мейер запевняє, що це питання здатне більше за інших продемонструвати вам справжні мотиви і характер людини. "Погано, якщо дівчина відповість: "Я б переїхала, щоб жити подалі від своєї матері". Дуже погано, якщо відповість: "Я б домоглася свого першого хлопця, в якого досі закохана". А ось якщо скаже: "Я б домоглася своєї мрії і стала актрисою або доктором" - це нормально", - підсумовує адвокат.

Нагадаємо, як писав УНІАН, науковці дали кілька порад, як зберегти міцний і щасливий шлюб.

Вас також можуть зацікавити новини