Як жити з тим, хто бісить: названо нехитрі сімейні таємниці

Корисні звички сім'ю та кохання лише утримують на плаву. І найважливіша звичка - це вміння бачити позитив.

Жінка виходить заміж за ідеального чоловіка, а потім розуміє, що доведеться жити не тільки з красенем, але і з усіма його звичками та примхами, які жінка раніше не бачила.

Він не миє за собою чашку від кави? А ці "равлики" шкарпеток біля ліжка, а ще він "гукає" замість того, щоб нормально відповісти… І ніяк не навчиться закривати двері шафи-купе.

Корисні звички сім'ю та кохання лише утримують на плаву. І найважливіша звичка, від якої залежить, чи проіснує сім'я хоча б до ювілею ситцевого весілля - це вміння бачити позитив.

І якщо цей тип, що не закриває шафу і розкидає шкарпетки, вам все ж таки дорогий і потрібний, значить - в ньому все ж таки є багато хорошого. Інакше – коли почуття зникли – нема сенсу й терпіти його "викрутаси". 

Читайте такожВ Україні понад 60% жінок хоча б раз у житті імітували оргазм - опитування

Буває, що дрібна провина чоловіка бачиться злочином, за який ми б його прибили. Запитайте себе: чому саме ця дрібниця дратує? Напевно, причина – у вас. Так - так! Сидить вона, десь глибоко всередині проростивши коріння. Це коріння потрібно знайти і вирвати. Наприклад, жінка написала коханому повідомлення, а він довго не відповідав. Ось паразит! Я для нього все, а йому на мене начхати…

А якщо спробувати уявити, як би на це звинувачення відреагував сам чоловік? І виявляється, що він був дійсно зайнятий так, що голову ніколи було підняти, а взагалі завжди надає жінці знаки уваги.

Про що говорять чоловіки – це всі знають, а жінки перемивають кісточки коханим, змагаючись у жонглюванні його недоліками. "Ось мій балбес…", "А мій чудик…", "А мій-то, мій…" І в цьому потоці жінки чомусь звикають думати про коханого в негативному ключі, а всі дрібні недоліки чоловіка чи бойфренда раптом здаються надто масштабними.

І якщо коханий раптом припускається ще однієї дрібної помилки, жінка чує у своїй голові багатоголосся подрг: "А ми тобі говорили – від нього нічого доброго не дочекаєшся!" 

Коли під час посиденьок з подругами черга "співати дифірамби" коханому дійде до вас, розкажіть, що він не ставить смайлики в кінці смс-ки і не знає розмір ваших грудей, але - чудово організував уїк-енд і повіз вас на романтичний пікнік. Так ви вб'єте двох зайців: не покинете "клуб тих, що бурчать на чоловіків" і утримаєтеся від зарахування чоловіка до категорії "валіза без ручки".

Давайте освоїмо побутовий психологічний маркетинг. Перетворюємо мінуси на плюси і знаходимо, як дрібні недоліки партнера перетворити на користь для себе.

Наприклад, він байдужий до домашнього начиння, меблів, вибору шпалер та аксесуарів, і від нього в магазині немає допомоги. Чудово, тому що жінка може вибрати все на свій смак.

Неохайний і залишає біля комп'ютера брудні чашки? Значить, не вимагатиме від жінки сяйва чистоти в квартирі і не перевірятиме ганчірочкою, як добре жінка витерла пил.

Мовчазний? Значить, знає ціну слова і, швидше за все, занурений у роздуми. Він не стане куртуазно балаболити, обіцяючи жінці золоті гори, а піде і вирішить проблему.

Жінці не варто забувати, що думки матеріальні. Навіть якщо вона їх не озвучує, вони рояться в голові та впливають на життя. Думайте про коханого позитивно, адже кожна медаль має дві сторони, пише nashamama.

Вас також можуть зацікавити новини