Ці чотири продукти допоможуть вам легко перенести період простудних захворювань.
Скоро почнеться останній місяць осені, а разом з ним - період перших заморозків. В цей час наш організм особливо вразливий для різних простудних захворювань та інфекцій. Лікарі назвали чотири диво-продукти, які необхідно вживати в період сплеску респіраторних захворювань.
Кожен чув про корисні властивості часнику - в ньому містяться калій, кальцій, фосфор, вітаміни групи В і С, селен, марганець, йод і ефірні масла. Також в часнику у великій кількості містяться фітонциди - речовини, які мають антимікробну і протигрибкову дію.
Цей овоч також позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи і підвищує потенцію у чоловіків. Він також добре насичує під час їжі.
Цієї осені лікарі радять вживати половину невеликої сирої цибулини в день. Цей овоч має гострий смак в сирому вигляді, але також сповнений корисних мікроелементів. У цибулі багато кремнію, фосфору, калію, хлору, сірки, марганцю, заліза, хрому, йоду, цинку, вітаміну С, В4, В6, Е, А і РР.
Цибуля зміцнює імунну систему, регулює обмін речовин, знижує холестерин. Цей овоч не рекомендується вживати в сирому вигляді при астмі, підвищеному тиску і хворобах печінки.
Читайте такожСтрави з гарбуза: п'ять неймовірно смачних осінніх рецептів
Ці смачні і красиві овочі багаті вітамінами С і К, магнієм і кальцієм. Томати зміцнюють судини і кістки, позитивно впливають на роботу серця, допомагають синтезувати гормони і знижують ризик розвитку онкології. завдяки високому вмісту антиоксиданту ліпкоїна.
Читайте інші новини про здоров'я: