Правоохоронці відкрили справу проти винуватця смертельної ДТП на Майдані в Києві

Внаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, ще четверо дістали травми різного ступеню тяжкості.

Попередньо, експрес-дослідження не виявило у водія, який спричинив ДТП на Майдані Незалежності, ознак алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури у Facebook.

Читайте такожСтала відома особа винуватця моторошної ДТП на Майдані

Зазначається, що за процесуального керівництва Київської міської прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом масштабної ДТП зі смертельними наслідками, яка сталася в центрі Києва (ч. 3 ст. 286 КК України).

"За попередніми даними, водій автомобіля Land Rover, втративши контроль за керуванням, виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності, де в'їхав у натовп людей, після чого на проїжджій частині вул. Хрещатик протаранив кілька автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, ще четверо дістали травми різного ступеню тяжкості.

На місці події працюють правоохоронці. Вирішується питання щодо затримання 65-річного водія у порядку ст. 208 КПК України.

"Попередньо, експрес-дослідження не виявило у нього ознаків алкогольного сп'яніння", - заявили в прокуратурі.

ДТП на Майдані: що відомо

  • Аварія сталася близько 16 години. Водій авто Land Rover виїхав на Майдан Незалежності та в'їхав у натовп людей, а потім виїхав на проїжджу частину, де протаранив як мінімум чотири автомобілі, і зупинився.
  • В результаті події двоє людей загинули, ще троє отримали травми.
  • У МВС розповіли, що водій нібито не впорався з керуванням через те, що втратив свідомість. Раніше йому провели операцію на серці (стентування).