Переплутав з косулею: на Буковині мисливець застрелив односельчанина (фото, відео)

Загиблому 56, він батько трьох дорослих дітей.

На Герцаївщині місцевий житель під час полювання смертельно травмував односельчанина. 

Читайте такожВ Одеській області затримали двох юнаків за підозрою у вбивстві жінки-таксистаПро це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

На спецлінію «102» звернувся 62-річний житель села Лунка та повідомив, що під час полювання в лісі вистрілив із зареєстрованої мисливської рушниці в косулю.

Коли чоловік підійшов ближче, побачив тіло жителя району без ознак життя.

Поліцейські встановили особу загиблого – 56-річного жителя села Великосілля й направили тіло на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

З місця кримінального правопорушення вилучили мисливську рушницю, гільзу калібру 16 міліметрів та інші речові докази. 62-річного порушника затримали. Наразі слідчі Герцаївського відділення поліції вирішують питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, та обрання йому запобіжного заходу. 

Триває досудове розслідування. За скоєне правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляється у сюжеті ТСН, мисливець розповідає, що пішов на полювання і почув за деревами шурхіт. Вирішив, що це дичина і вистрелив. А коли підійшов ближче, упізнав односельця, який був уже без ознак життя.

Загиблому 56, він батько трьох дорослих дітей. У свій день народження в лісосмузі саме рубав ялинку до свят.

Вам може бути цікаво