Перевозив кокаїн у дитячих іграшках: в Києві на продажу наркотиків спіймали колишнього правоохоронця (фото)

Наркотичні засоби маскувалися у дитячих іграшках.

У Києві повідомлено про підозру колишньому правоохоронцю, який організував поставку партії кокаїну вартістю 4 млн грн.

Читайте такожПатрульні спіймали у Києві п’яного водія маршрутки (фото)Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, викрито та затримано організатора каналу постачання до столиці наркотичних засобів у особливо великих розмірах з метою подальшого збуту (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Згідно з матеріалами слідства, житель м. Львів, колишній працівник правоохоронного органу, організував незаконну схему збуту кокаїну шляхом відправлення зі Львова до столиці оптових партій приватними службами таксі. Наркотичні засоби при цьому маскувалися у дитячих іграшках.

За результатами вжитих заходів організатора злочину затримали в порядку ст. 208 КПК України після чергового збуту кокаїну в особливо великих розмірах жителю столиці.

У подальшому в ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили порошкоподібну речовину білого кольору - кокаїн, вагою близько 1 кг вартістю понад 4 млн грн, електронні ваги, пакети для фасування та інші речові докази.

Наразі вирішується питання щодо обрання організатору злочину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, проводяться комплекс слідчих дій, спрямованих на встановлення інших осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину.

Вам може бути цікаво