В Києві чоловік перерізав газовий шланг у квартирі, аби підірвати будинок (фото)

Піл загрозою опинилися мешканці 50 квартир.

Житель житлового будинку на вулиці Преображенській, 10/17 у Солом’янському районі Києва намагався влаштувати вибух побутового газу.

Читайте такожВибух на Позняках: мешканці сусідніх секцій будинку можуть повертатися у свої квартири – Кличко

Як повідомляється у Facebook компанії «Київгаз», 27 червня о 00:38 на лінію 104 в Києві надійшов дзвінок про загрозу вибуху. Повідомлялось, що місцевий житель відкрив крани газової плити і погрожує підірвати будинок. Так вночі у небезпеці опинилися жителі 50 квартир.

На місце прибула бригада газовиків та поліція. Вони зайшли у квартиру, та з’ясували, що телефонував батько емоційно неврівноваженого чоловіка, який вирішив влаштувати вибух.

Спеціалісти виявили на кухні обрізаний шланг до газової плити та негайно відключили квартиру від газопостачання, щоб ліквідувати загрозу. Аварійна ситуація була ліквідована без евакуації мешканців будинку.

Як повідомляв УНІАН, 21 червня стався вибух у десятиповерховому житловому будинку на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 в Києві. В результаті вибуху сталося руйнування четвертого, п'ятого, шостого, сьомого і восьмого поверхів.

Внаслідок вибуху без житла залишились 125 людей, які мешкали в квартирах однієї з секцій будинку. Зазначалось, що попередньо, загрози для інших секцій будинку немає. Рятувальники дістали з-під завалів тіла п’ятьох людей.