Ці правила допоможуть приготувати рибку так, що вона буде не тільки смачною, але й апетитною на вигляд.
Щоб смажена риба вийшла соковитою, рум'яною, ароматною і не прилипала до сковороди, кулінари використовують кілька простих методів. Раніше УНІАН писав, як приготувати хрусткі рибні палички.
Цей не поширений, але досить відомий метод допоможе рибі зберегти форму під час смаження та позбутися неприємного запаху.
Все, що для цього вам потрібно - перед приготуванням замочити рибу в підсоленому молоці (пропорції: на кожні півсклянки молока по чайній ложці солі). Для отримання необхідного ефекту рибу необхідно замочувати мінімум близько півгодини, можна більше. Метод перевірений та ефективний.
Тепер ви знаєте, у чому замочити рибу, щоб прибрати запах та отримати на виході цілі, красиві шматочки.
Перш, ніж смажити рибу, потрібно:
Ці нескладні правила допоможуть приготувати рибку так, що вона буде не тільки смачною, але і апетитною на вигляд з хрусткою скоринкою.