Традиційно для приготування котлет господині використовують м'яку булочку, але якщо її немає, можна взяти і інші продукти.
Соковиті і смачні котлети неможливо уявити без якісного фаршу, теплого молока і м'якої булочки. Проте, іноді буває так, що потрібного шматка хліба немає, а процес вже розпочато. УНІАН розповість, чим можна замінити хліб в котлетах без втрати смаку для страви.
Раніше ми говорили про те, чим замінити дріжджі в кулінарії.
Абсолютно всі господині знають, що хліб надає котлетам пишності і робить їх більш ситними. Блюдо виходить калорійним, але смачним, хоча для його приготування булочка взагалі не обов'язкова. Її можна легко замінити іншими продуктами:
Є ще один варіант, що можна використовувати замість хліба для смачних котлет. Це звичайна вівсянка - з нею блюдо вийде не менш ніжним, але більш корисним.
Якщо ви не знаєте, що можна додати в котлети для соковитості, крім цибулі, то спробуйте приготувати їх з вівсяною крупою - частування буде дієтичним.
Для приготування знадобляться:
Куряче філе збити блендером або пропустити через м'ясорубку (якщо купували фарш, то робити нічого не потрібно). Додати до м'яса відварену вівсяну крупу, спеції і яйця. Все ретельно перемішати, сформувати котлети і посмажити на сковороді до готовності. Також можна використовувати духовку - викласти м'ясні коржі на деко і запікати 30 хвилин при 180°C.