Що подарувати автомобілісту: ТОП-10 подарунків на день народження й не тільки

Що можна подарувати власнику машини - питання не таке вже й складне, особливо, якщо ви їздили з ним і помітили, чого в авто не вистачає для комфорту.

Рано чи пізно у багатьох із нас виникає питання, що подарувати автомобілісту на день народження, Новий рік, до знаменної дати або навіть просто так. Насправді, нічого складного в цьому питанні немає, але ми все-таки допоможемо вам визначитися з подарунком.

Почнімо з того, що купити подарунок для автомобіліста можна в будь-якому місці - інтернет, автомагазин, будівельний гіпермаркет або навіть звичайний супермаркет. Але якщо ви зупинили вибір на чомусь, що пов'язане безпосередньо з машинкою - краще спершу звернути увагу на спеціалізованих продавців.

До речі, раніше ми розповідали, що подарувати мамі на день народження та як обрати подарунок на будь-який смак і гаманець.

Що можна подарувати власнику машини

Перш, ніж приступати до пошуку подарунка, слід зрозуміти, що саме потрібно автолюбителю і який у вас бюджет. Найпростіший і ледачий спосіб - запитати безпосередньо. Але краще поспостерігати за тим, що є, чого немає, згадати, може водій колись скаржився на щось чого не вистачає, і купити прикольний подарунок автомобілісту, зробивши йому сюрприз.

В якості подарунка добре підійдуть аксесуари для машини, сертифікати на якісь послуги і так далі. Можна звичайно і щось вагоме пошукати, наприклад, новий комплект гуми, але це явно не те, що можна подарувати автомобілісту недорого - ніколи не економте на таких речах.

Топ 10 подарунків автомобілісту - дуже корисні речі:

  • Мультитул.
  • Тримач смартфона.
  • Бездротова Bluetooth-гарнітура.
  • Ручний автопилосос, що працює від прикурювача.
  • Автоокуляри.
  • Відеореєстратор.
  • Органайзер для салону.
  • Килимки для підлоги та/або накидки для сидінь.
  • Сертифікат на хімчистку салону й мийку.
  • Курс екстремального водіння.

Що подарувати автолюбителю на день народження і не тільки

Давайте коротко пройдемося по деяких із цих варіантів. Наприклад, бездротова гарнітура виявиться корисною не тільки за кермом, але й за межами автомобіля, оскільки звільняє руки при телефонній розмові.

Мультитул - корисний інструмент, який стане в нагоді і в повсякденному житті. Залежно від ціни і виробника, він може вміщати в себе різні інструменти - ножик, плоскогубці, викрутку, шило, пилку, кусачки, ножиці і так далі. Радимо звернути увагу на мультитули, які можна носити постійно "на кишені". Дуже добре, якщо такий мультитул матиме різак для ременя безпеки і інструмент для розбиття скла - на дорозі всяке буває, і ці два інструменти, не дай Бог що, можуть допомогти вибратися самому з авто або витягнути інших.

Тримач для смартфона - зручна дрібничка, яка полегшує життя водіям у дорозі. Він дозволяє тримати телефон із побудованим на карті маршрутом в полі зору, таким чином водій менше відволікається від дороги.

Килимки й накидки для сидінь краще шукати не універсальні, а під конкретну модель автомобіля. Але якщо обирати оригінальні - це може "влетіти в копієчку".

Органайзери для салону є різні. У вигляді сумок, які стоять в багажнику, і в них усе акуратно складено, або такі, що вішаються на передні сидіння - вони більше підійдуть для пасажирів позаду і сімей з дітьми. До речі, у продажу є готові набори, в які, крім сумки-органайзера, входять ще "хімія" для догляду за авто, аварійні трикутнички та інші інструменти першої необхідності.

Автоокуляри мають спеціальне покриття антивідблиску, яке допоможе не "осліпнути" від раптового сонця або яскравих фар зустрічних авто. Врахуйте, що для нічних поїздок краще вибрати лінзи жовтого кольору, вони ж допоможуть і під час туману або дощу. А коричневі лінзи, вважається, мінімально спотворюють колір (про світлофорах то всі пам'ятають?).

Курси екстремального водіння - відмінний подарунок, особливо новачкам, але не тільки. Непередбачені ситуації можуть трапиться в будь-який момент і краще бути до них хоч якось готовим і знати, як правильно "вирулити".  

Підійдуть такі подарунки і автомобілісту чоловікові, і жінці.

Вас також можуть зацікавити новини: