Подарунки для мами на день народження / фото ua.depositphotos.com

Багато хто хоч раз у своєму житті задавався питанням: що подарувати мамі на день народження. Найчастіше мами кажуть, що їм нічого не потрібно, що у них все є. Але будь-яка людина насправді чекає на подарунки і щиро їм радіє.

Раніше УНІАН вже розповідав, як підібрати красиві привітання з днем народження жінці. Тепер же ви зможете дізнатися, що можна подарувати мамі на день народження і як вибрати те, що потрібно саме їй. Крім цього, ви завжди можете зробити подарунок мамі на день народження своїми руками. Який - читайте нижче.

Ідеї подарунків на день народження мамі, яка має хобі

Якщо ваша мама вже на пенсії або працює, але знаходить час для своїх захоплень, ви можете підтримати її прагнення до творчості. Якщо вона в'яже - замовте набір красивих ниток або спиць, малює - подаруйте мольберт, фарби або картину за номерами.

Відео дня

Зверніть увагу, чи подобається їй доглядати за садом або кімнатними рослинами. Якщо ваша мама проводить багато часу, вирощуючи квіти, то незвичайна рослина або навіть теплиця для дачі стануть чудовим подарунком.

Також можна врахувати, чи любить мама домашніх вихованців. Ви можете подарувати затишний будиночок для маминої кішки або незвичайну куртку для маленької собачки, яку вона так любить. На перший погляд здається, що це стане подарунком для вихованця, але насправді так ви покажете, що поділяєте її інтереси і дбаєте про тих, хто доріг вашій мамі.

Подарунок для мами, яка багато працює і вічно зайнята

Ділові жінки цінують практичність і комфорт. Подарунок для мами на день народження може бути не тільки приємним, але ще і корисним. Подаруйте їй окуляри для роботи за комп'ютером, зручний органайзер або хороший гаманець. Крім цього, ви можете подбати про здоров'я і затишок своєї мами.

Подаруйте їй теплий плед, масажер для шиї або сертифікат в СПА - так ви дасте їй зрозуміти, що дбаєте про її відпочинок і прагнете зробити його більш якісним.

Ідеї подарунків на день народження / фото ua.depositphotos.com

Що подарувати мамі на день народження від дочки

Любов матері і дочки прекрасна. Часто між мамою і її донькою з'являється невидимий зв'язок, який зберігається на все життя. Тому ви можете підкреслити цю любов. Зробіть генеалогічне древо (зараз такі послуги можна замовити, фахівці швидко знайдуть ваших навіть найдальших родичів).

Дочка може подарувати мамі парні чашки з красивим малюнком або вашими фото, набір для пікніка, на який ви підете разом. Також ви можете подарувати мамі сертифікат в салон краси, куди теж можна сходити удвох. 

Набори для фондю, ароматичні свічки, теплі шкарпетки і красивий посуд - тільки дочка знає смак своєї матері, а тому ви точно не помилитеся з вибором. 

Що синові подарувати матері

Подарунки для мами на день народження від сина завжди запам'ятовуються і цінуються. Мами чекають від своїх синів багато уваги і часто трапляється, що їм її мало. Тому найкраще, що ви можете подарувати своїй мамі - приємні емоції. 

Роздрукуйте спільні фото або замовте портрет всієї вашої родини. Так вона завжди буде бачити улюблених людей, навіть якщо їх немає поруч. Також ви можете подарувати мамі планшет, телефон або ноутбук. Хто, як не син, навчить улюблену маму користуватися технікою, дивитися фільми і шукати в інтернеті рецепти ароматних шарлоток. Привітання з днем народження мамі від сина має бути щирим і чуйним, скажіть їй, як сильно ви цінуєте її турботу.

Що подарувати мамі, якщо немає грошей - ідеї подарунків своїми руками

Трапляється і так, що доводиться швидко вирішувати, що можна подарувати мамі і як викрутитися, якщо забув про свято. Якщо є гроші - замовте розкішний букет квітів і купіть торт. Якщо ж грошей немає - можете приготувати подарунок на день народження своїми руками. Хороший варіант - змонтувати фільм про вашу сім'ю. Накладіть на улюблені пісні своєї мами найвеселіші спогади, пошукайте архівні фото, знайдіть смішні моменти і нагадайте їй про всі події, які самі згадуєте з посмішкою.

Напишіть листа. Це тільки здається банальним подарунком, але будь-яка мама буде в захваті від такого сюрпризу. Напишіть про все: що ви цінуєте в ній, за що їй вдячні, які спогади вам дорогі. Просто напишіть про те, як сильно ви її любите. Звичайно, все це можна супроводити віршем, але це якщо ви вмієте римувати слова. 

Якщо ж є трохи часу, то спечіть торт, пиріг, шарлотку або маленький кекс. Страви, приготовані сином і дочкою, найсмачніші для будь-якої матері.

Також можна зробити мамі оригінальний подарунок. Зробіть для неї "чекову книжку" з бажаннями. Завдяки їй мама зможе покликати вас в гості, сходити разом з вами в музей або ж попросити вас про прибирання. І це не буде вимогою чи ультиматумом, адже мама використовує "чек".

В цілому, подарунки для мами на день народження можуть бути бюджетними і дорогими. Комусь сподобається сертифікат на стрибок з парашутом, а хтось буде в захваті від милої чашки. Згадайте, що любить ваша мама, що їй подобається. Обирайте подарунок серцем і тоді все вийде.

Вас також можуть зацікавити новини: