Які продукти роблять котлети менш соковитими - дізнайтеся в статті.
Домашні котлети у кожного кухаря виходить по-різному. Крім того, існує безліч різних рецептів цієї страви. Кожен з них дозволить трохи урізноманітнити смак улюблених котлет.
Раніше ми писали, як швидко приготувати неймовірні котлети курячі - рецепт соковитого блюда на сковороді.
Незважаючи на те, що багато хто додає в фарш для котлет яйце, досвідчені кулінари радять цього не робити. Вважається, що через використання яєць вони стають більш сухими.
Крім того, на м'якість фаршу впливає молоко. Часто господині заливають хліб саме молоком, проте краще використовувати для цього просту воду. Експерти вважають, що через молоко фарш може стати жорсткішим.
Особливість котлет полягає в тому, що їх можна готувати з великою кількістю продуктів. Найкорисніші і популярні - овочі. Болгарський перець, морква, кабачки і навіть капуста не тільки зроблять котлети більш соковитими, але і поліпшать їх смакові якості.
Для приготування потрібно взяти:
Нарізаємо невеликими шматочками м'ясо і цибулю. Пропускаємо їх через м'ясорубку і ретельно розминаємо. Потім беремо хліб - бажано використовувати "вчорашній", нарізаємо його і теж пропускаємо через м'ясорубку.
Кришимо в фарш дрібно нарізану зелень і приправляємо за смаком. Крім солі і перцю, можемо використовувати покупну приправу для котлет або будь-які інші добавки, які вам подобаються.
Перемішуємо фарш, формуємо з нього котлетки і обсмажуємо їх на сковороді. Також можна попередньо обваляти їх в панірувальних сухарях. Потім смажимо котлети на середньому вогні до повної готовності.