Дізнайтеся, що додати у воду під час варіння картоплі для приємного смаку.
Варена картопля може бути дуже смачною або зовсім неїстівною - все залежить від техніки приготування. Інгредієнти, які ви додаєте у воду, можуть кардинально змінити смак страви. Раніше ми розповідали, як варити картоплю правильно, а зараз дамо смачні поради.
Дізнайтеся, коли потрібно солити картоплю в процесі варіння, і що варто додати у воду для гарного смаку.
Коли солити картоплю - залежить від способу приготування. Якщо бульби закладаються в холодну воду, то не треба відразу солити їх. У холодних рідинах сіль погано розчиняється, і картопля просолиться нерівномірно. Також солона вода закипає довше, що подовжить час приготування. Крім того, така картопля сильніше розварюється.
Досвідчені кулінари солять картоплю приблизно через 5 хвилин після закипання. Тоді картопля просолиться рівномірно і точно буде смачною.
Щоб картопля була смачною та ароматною, спробуйте додати наступні інгредієнти під час варіння.
Читайте також на нашому сайті, як приготувати картопляне пюре та що додати до нього для ніжного вершкового смаку.