Якщо хочете зробити смачний фарш - використовуйте ледачий бульйон.
Іноді хочеться чогось жирного, солоного і смаженого - в такі моменти можна швидко зробити фарш для чебуреків, як в чебуречній, і приготувати хрустку та дуже смачну страву!
Щоб начинка вдалася соковита й ароматна, дотримуйтеся кількох правил. Є чудовий лайфхак для приготування фаршу для чебуреків. А як приготувати ідеальне тісто на чебуреки УНІАН розповідав раніше.
Звичайно ж, хороший фарш не вдасться, якщо ви візьмете погане м'ясо. Для якісного фаршу потрібно купувати тільки свіже м'ясо. Крім того, знадобиться багато цибулі.
Почніть готувати соковитий фарш для чебуреків з підготовки бульйону. Пам'ятайте, що м'ясо на бульйон потрібно відварювати на маленькому вогні з овочами - очищеними цибулею та морквою.
Якщо ж у вас немає бульйону, і ви не хочете його варити, - ловіть ТОП-лайфхак. Налийте в каструлю воду - трохи більше, ніж половину склянки, доведіть до кипіння і покладіть 1 великий чи 2 невеликих лаврових листа. Після цього рідина має побути на вогні ще хвилину.
Поки бульйон буде холонути - займіться приготуванням фаршу. Перекрутіть м'ясо. Наріжте цибулю дрібними кубиками, перекладіть в миску, посоліть і добряче помніть - тоді вона пустить сік.
Змішайте фарш з цибулею і потім влийте пряну рідину. Підготовлений фарш не варто відразу ж використовувати - поставте його в холодильник мінімум на півгодини, а потім вже можете і братися за формування чебуреків.