Близнюкам - гості, Рибам - схуднення: гороскоп на квітень 2023 від Анжели Перл

Відомий астролог склала прогноз на місяць.

Відомий астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Експерт розповіла, що Тельці в цьому місяці можуть зустріти людину, яка кардинально змінить їхнє життя, а Леви вирішать переїхати в нову квартиру або і зовсім поїдуть в інше місто. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Овен

Цього місяця станеться щось, що зробить Овнів щасливими. Наприклад, можуть реалізуватися їхні мрії. Однак Перл каже, що це все буде дуже несподівано - може бути, що Овни навіть відразу не усвідомлять важливість події, яка сталася.

Телець

Тельці в цьому місяці можуть зустрітися з людиною, яка стане їхнім близьким другом. Також зірки прогнозують представникам даного знака Зодіаку комунікацію, спілкування, поїздки, зустрічі і вечірки. Загалом, другий місяць весни буде насиченим і цікавим.

Близнюки

У Близнюків у квітні можуть бути несподівані гості. Також місяць буде наповнений емоціями кохання, радості, мотивації і бажанням робити більше. Зірки прогнозують несподівану зустріч з людиною, яка змінить ваше життя.

Рак

Протягом цього весняного місяця Раки будуть активною частиною чогось. Наприклад, можуть бути родинні посиденьки або поїздки кудись з колегами. Думка Раків там матиме дуже сильний вплив. 

Лев

Леви можуть потрапити в нову компанію і познайомитися з новими людьми, які будуть віднімати весь вільний час. Також у квітні у них може бути завершення чогось. Наприклад, вони продадуть будинок і переїдуть, або знімуть нову квартиру і переїдуть, або з'їдуть від людей, з якими був конфлікт під час співжиття.

Діва

Квітень - чудовий місяць, щоб змінити харчування та змінити спосіб життя, намагаючись допомогти своєму тілу та здоров'ю. Також протягом цього місяця у Дів в хорошому сенсі підніметься самооцінка.

Терези

Зірки кажуть, що Терези можуть в квітні щось писати або публікувати. Це може бути як робочий звіт, так і власна книга. Однак не варто планувати нічого важливого на затемнення і кілька днів після нього.

Скорпіон

Скорпіони в квітні можуть отримати соціальну підтримку або знайти людину, яка буде оплачувати всі їхні забаганки. Перл не радить вестися на емоції, особливо в другій половині місяця, оскільки це може погано закінчитися.

Стрілець

У квітні у Стрільців може бути підписання документів, важливі усні домовленості, зміна сімейного стану. Сонячне затемнення 20 квітня буде у представників цього знака в п'ятому будинку гороскопу, що говорить про нові можливості, прихід радості і грошей.

Козеріг

Козероги будуть вирішувати питання, пов'язані з нерухомістю. Це не обов'язково буде покупка або продаж. Також це може бути ремонт, будівництво, розробка дизайну інтер'єру і т. п.

Водолій

Другий місяць весни буде наповнений любовними пригодами, а також участю в якихось змаганнях, конкуренцією, поспіхом, прагненням до перемоги.

Риби

Зірки кажуть, що Риби можуть зайнятися своїм тілом. Наприклад, підуть в спортзал. Анжела Перл прогнозує, що в квітні представники цього знака Зодіаку можуть почати ходити на якийсь гурток, наприклад, ораторського мистецтва. Там вони будуть надихатися, взаємодіючи з людьми, розмовляючи, розвиваючи себе.

Раніше УНІАН опублікував таро-прогноз від Анжели Перл на квітень 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: