Анжела Перл склала таро-гороскоп на квітень / скріншот

Астролог і таролог Анжела Перл, яка зараз живе в Австралії, зробила розклад для всіх знаків Зодіаку на квітень. Розповідаємо, до чого варто готуватися і чого слід побоюватися.

Овен

Овнам на цей місяць випадає карта вибору і карта фінансів. Можливо, доведеться рахувати доходи і витрати в спробі викрутитися з непростої ситуації. Також може бути поява другого джерела доходів.

Телець

Тельцям випала імператриця. Це карта щедрості, прибутку, подарунків, краси і грошей. Анжела Перл каже, що в цьому місяці у представників даного знака Зодіаку буде хороший прибуток і/або результати якоїсь тривалої діяльності.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам випав туз пентаклів. Це може бути пропозиція про роботу, бізнес-пропозиція, угоди, іпотека на житло, фінансова допомога, спадщина. Перл підкреслює, що в квітні у Близнюків буде початок важливого шляху.

Рак

Ракам випала дев'ятка жезлів - це карта результату, кульмінації, вирішення проблем. Таролог каже, що у квітні 2023 року у Раків може закінчитися якийсь важкий етап у житті.

Лев

Левам карти таро показали четвірку жезлів - карта нерухомості, стабільності, рідного дому. Анжела Перл каже, що якщо у Левів на квітень є плани, пов'язані з нерухомістю, все мине вдало і закінчиться святом.

Діва

Шістка мечів, яка першою випала Дівам, символізує рух вперед. У квітні у Дів може бути просування в справах, світла смуга, перехід з однієї роботи на іншу або переїзд.

Терези

Терезам карти таро пророкують зміни, рух і величезну внутрішню мотивацію. Це підтверджує вісімка чаш, яка першою випала з колоди. Також карта говорить, що в квітні можуть бути довгі поїздки, швидше за все, пов'язані з бажанням поліпшити умови життя.

Скорпіон

Анжела Перл каже, що трійка жезлів, яка першою випала Скорпіонам, - це дорога, намір, рух вперед. У квітні представники цього знака Зодіаку будуть вчитися і прагнути до чогось нового.

Стрілець

Стрільцям карти таро кажуть, що вони в квітні будуть займатися благодійністю. У цьому місяці якийсь важливий етап в житті Стрільців може завершитися.

Козеріг

У квітні 2023 року життя Козерогів розділиться на "до" і "після". Анжела Перл каже, що у них може настати якийсь момент просвітлення і усвідомлення, а також буде потреба зробити вибір.

Водолій

Водоліям випала карта суду. Суд - це карта кармічна, яка символізує трансформацію. Можливо, Водолії подивляться на світ іншими очима.

Риби

У квітні Рибам доведеться займатися пошуком чогось: роботи, працівників у свій бізнес, квартири. Також є можливість, що Риби будуть обирати з ким піти на побачення. Карти таро кажуть, що важливо зберегти внутрішній баланс.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, які будуть плакати на вихідних.

Вас також можуть зацікавити новини: