Близнюки - цитати, Лев - сонце: яке тату підійде для вашого знака Зодіаку

Спробуйте здогадатися, що найкраще набити на тілі Дівам або Скорпіонам.

Для кожного знака Зодіаку підібрали, якого стилю татуювання їм підійдуть найбільше. Читайте далі, щоб дізнатися, який малюнок на тілі втілить ваш дух.

Овен - брендинг

Втиснення палаючого гарячого металу в тіло - це абсолютно фірмовий знак для вогняного знака, який схильний слідувати хвилинному імпульсу або безглуздому виклику, а потім довго шкодувати про це.

Телець - ботаніка

Тельцем керує Венера, планета кохання, естетики та вічної весни. Ботанічні татуювання, особливо ті, на яких зображені їстівні рослини, відповідають потребам цього фіксованого земного знака, колір сили якого - зелений, а недуга - голод.

Близнюки - цитати

Близнюками управляє Меркурій, планета-обдурювач і спілкування. По суті, Близнюки - любителі мови, непристойних пліток, літератури та дотепних жартів, які роблять татуювання з цитатою, приписувану собі чи іншим, природним продовженням їхнього комунікативного духу.

Рак - традиційне тату

Рак править четвертим будинком давнини та походження, і як найбільш сп'янілий ностальгією знак Зодіаку, він характеризуються своїм міцним зв'язком з минулим і тугою за ним. Американські традиційні татуювання - це данина поваги.

Лев - сонце

Лев любить ставити себе на вершину піраміди поклоніння. Керовані Сонцем і представлені великою кішкою, вони схильні до сонячного татуювання, яке говорить про їхнє право сяяти.

Діва - геометричне тату

Діви люблять симетрію і порядок, і їхні проникливі серця тремтять, а щоки червоніють при вигляді бездоганної лінії, ідеального кола або чисто реалізованої концепції.

Терези - треш полька

Терези - знак партнерства, а треш полька - результат творчої співпраці художників Сімони Плафф і Волко Мершки з німецького тату-клубу Buena Vista. Терези хронічно нерішучі, а треш полька відрізняється естетикою, що нагадує колаж, в якій використовуються друковані матеріали, почерк, бризки фарб і фотореалізм. По суті, це стиль татуювання, який усуває вибір, заохочуючи всі елементи.

Скорпіон - череп

Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті та близькості, і тому не цурається темряви чи приреченості. На своїй сонячній траєкторії Скорпіони служать ходячим memento mori, закликом до решти знаків Зодіаку поважати та шанувати минущу природу життя.

Стрілець - саморобне тату

Стрілець любить будь-яке рішення, хороше чи погане, мудре чи безрозсудне, яке породжує хорошу історію, і за кожним грубо нанесеним татуюванням стоїть історія, яка чекає своєї розповіді.

Козеріг - цифрове тату

Козерогом керує Сатурн, планета структури і визначення, яка дає межі часу і сенс матерії. Сатурн нагадує нам про те, де ми були, а татуювання з римськими цифрами спонукає Козерога відзначити день, коли він зустрів свою дружину, поховав свого ворога і/або перейшов у наступну податкову категорію.

Водолій - біомеханічне тату

Художнику-Водолію та професійному дизайнеру дивних та сексуальних підземель Гігеру приписують розробку біомеханічного стилю татуювання, що поєднує людину та машину.

Риби - акварельне тату

Люди Риб - мінливі, пливуть за течією, слідують за своїм блаженством і закохуються у незнайомців. Вони борються з кордонами, і, на краще чи на гірше, кольори світів їхніх мрій регулярно проникають у їхнє реальне життя. З цих та інших причин акварельне татуювання - це саме те, що їм потрібно.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, який жанр музики підходить вашому знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: