Який жанр музики підходить кожному знаку Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Для кожного знака Зодіаку підібрали свій жанр музики. Читайте далі, щоб дізнатися свій жанр.

Овен - панк-рок

Як первісток знака Зодіаку, Овен - дитина з неприборканою силою. Кардинальний вогонь, Овен управляється Марсом, агресивною планетою, яка змушує починати і доводити справу до кінця. Панк-рок - це не стільки звук, скільки первісний пульс, а Овен - артерія, що несе його.

Телець - класика

Телець - це класична музика, вона нагадує величні сади, киплячу лють, виражену через витончений звук і тугі струни смичка. Телець створений для того, щоб вижити завдяки повній відмові підкорятися, поступатися або йти на компроміс, а класична музика є одним з найбільш стійких джерел звуку в сучасній історії.

Відео дня

Близнюки - джаз

Близнюками керує Меркурій, планета спілкування та обміну, і, як нагадує нам легендарний джазмен Вінтон Марсаліс, "Джазова музика - це сила сьогодення. Сценарію немає. Це розмова. Емоції дарують вам музиканти, які за частки секунди приймають рішення, щоб виконати те, що, на їхню думку, потрібно у цей час".

Рак - кантрі

Рак - знак Зодіаку, який сильніше за всіх інших прив'язаний до минулого, а музика кантрі - це жанр, який увічнює, споглядає, підносить і повторює у трьох акордах історії минулих днів.

Лев - хіп-хоп

Лев керує п'ятим будинком внутрішньої дитини, сферою задоволень, ігор, творчості та карнавалів. Отже, жанр, народжений на вечірці і призначений для переваги на танцполі - повноцінний рев Лео.

Діва - хеві-метал  

Хеві-метал - це священний спосіб життя Дів. Вони не просто слухають метал, це свого роду їхня релігія. Хеві-метал, на відміну від панк-року, вимагає дисципліни. І Діви, з їхніми вимогливим характером та прагненням до правильної форми, дуже дисципліновані.

Терези - поп-музика

Керовані Венерою Терези займаються приємними справами, які важко ненавидіти і яким легко "кивати". Терези - це поп-музика, приваблива для публіки, злегка підривна та спеціально красива.

Скорпіон - блюз

Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті та трансформації, а блюз - це біль, що змінює форму на пісню. Подібно до фіксованих порогових витоків Скорпіона, блюз звучить солодкістю та стражданням, могильним брудом та грюкаючими дверима, напругою пружин матраца, свистячим виттям та наполегливим тоном виживання. Скорпіон не проти темряви й терпіти не може удавання.

Стрілець - музичний театр

Стрільцем керує Юпітер, планета удачі і легковажності, що робить великі ставки. Бурхливий характер мінливого вогню знаходить споріднену душу та щасливий кінець у комічних, яскравих кольорах та сонячних підспівах музичного театру.

Козеріг - рок-н-рол

У Старших Арканах карта Таро, пов'язана зі знаком Козерога, є Дияволом, та, як і годиться, рок-н-рол має прославлену історію як музика диявола і є саундтреком до вільного життя.

Водолій - реггі

Водолій - знак спільності, активності та ідеалів, а реггі тісно пов'язане з рухом растафарі. Музика реггі, будучи не тільки звуком, але і філософією, корениться у растаєвських принципах соціальної справедливості і містичної свідомості.

Риби - EDM

Риби живуть заради зміненого стану, чи то приплив окситоцину через необдуманий любовний роман, або таблетка, яку вони знайшли в туалеті на заправці, чи астральна проекція. А EDM - це саундтрек до того, як вони губляться і знаходять себе.

Вас також можуть зацікавити новини: