Таролог відповіла на запитання, чи повториться війна в Україні

Вона каже, що після війни Україна відбудується, її партнери будуть допомагати в цьому.

Таролог Ірина Клевер спрогнозувала, чи чекає на Україну ще одна війна у майбутньому.  Адже багато хто лякає, що навіть після завершення повномасштабного вторгнення 2022 Росія не заспокоїться й знову йтиме у наступ згодом.

"Не буде на нашій землі перемоги якоїсь іншої держави. Ні! Наразі в Україні війна у розпалі. За 5 років відтепер вона не буде знову, якщо зараз доб'ють, дійдуть й зроблять те, що мають зробити", - заявила астроексперт в інтерв'ю YouTube-каналу TOP.

Вона каже, що після війни Україна відбудується, її партнери будуть допомагати в цьому.  "Нам хотітимуть допомагати", - прогнозує Клевер.  Персонально людям теж допомагатимуть у відбудові зруйнованих будинків, їм надаватимуть кошти, додає таролог.

За словами астролога, Україна зможе повернути свої окуповані території, але це станеться не дуже швидко. Наша держава повернеться до кордонів 1991-го року, переконана вона.

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо війни і розповіла, як вона завершиться. Вона каже, що Україну чекає перемога. Але, на жаль, термінів цієї радісної події таролог не озвучила.

Вас також можуть зацікавити новини: