Що подарувати Водолію на день народження: кращі варіанти

Розповідаємо, коли відзначає день народження Водолій (дати) і що йому подарувати.

Астрологи стверджують, що Водолій - вельми загадковий знак Зодіаку, розгадати таємницю душі якого дуже непросто. Представник повітряної стихії - це людина-рентген: швидше він вас розуміє, ніж ви його. Крім того, Водолії цінують унікальність і естетику речей, тому вибрати їм подарунок іноді буває непросто.

УНІАН підкаже, що люблять Водолії жінки і чоловіки, і як не прогадати з презентом для близької людини такого знака.

Що подарувати Водолію чоловікові

Варто пам'ятати, що "повітряні" хлопці більше цінують практичність, ніж вартість. Здивувати ціною подарунка не вийде, а ось раціональністю і незвичайною упаковкою - цілком. Ідеальний подарунок для Водолія - це:

  • сучасна корисна техніка;
  • книги та настільні ігри;
  • одяг або взуття;
  • стильні аксесуари та прикраси;
  • подорож.

Залежно від хобі вашої близької людини, діапазон подарунків може бути широким: чашка з підігрівом від USB, смарт-годинник, відеореєстратор, толстовка з якісних матеріалів, ланцюжок або квиток на літак в теплі краї.

Що подарувати Водолію жінці

Неможливо, орієнтуючись тільки на знак Зодіаку, точно сказати, якому презенту буде рада дівчина. Одні представниці прекрасної статі цінують практичність, інші - емоційну сторону питання. Головне, про що потрібно пам'ятати - не питайте заздалегідь, що подарувати, інакше магія сюрпризу буде порушена.

Вибираючи подарунок для жінки-Водолія, придивіться до таких варіантів:

  • величезний букет або екзотична квітка в горщику;
  • унікальний ювелірний виріб;
  • камінь-талісман;
  • сертифікат в SPA;
  • запрошення на виставку або в театр.

Так само, як і чоловіки, дівчата повітряної стихії високо цінують оригінальність подарунка. Саме тому, вибираючи той чи інший виріб, зробіть все, щоб він був унікальним, авторським, неповторним. Ціна - останнє, на що зверне увагу ваша іменинниця.

Що не можна дарувати Водолію

Астрологи настійно не рекомендують підносити Водоліям подарунки "на пам'ять". Практичні любителі сучасних технологій взагалі не зрозуміють, яку цінність представляє ця дрібничка, крім емоційної.

Читайте такожЩо подарувати Козерогові чоловікові або жінці: рейтинг кращих презентівНе намагайтеся вибирати подарунки в магазинах приколів - низькосортний гумор змусить Водолія засумніватися у вашій адекватності і навіть може стати причиною для перегляду вашої ролі в їхньому житті.

Пам'ятайте про те, що "красиво" і " "дорого-багато" - це різні речі. Занадто химерну упаковку Водолій вважатиме за несмак, а для людини з бездоганним смаком це смерті подібно. Вибирайте для подарунка лаконічну упаковку в стилі мінімалізму - не прогадаєте.

Вас також можуть зацікавити новини: