У жовтні відбудеться відразу дві повні: астрологи попередили про небезпеки рідкісного явища

Астрологи відзначають, що друга повня за місяць - досить рідкісне явище, яке відбувається приблизно раз на два-три роки.

У жовтні 2020 року відбудеться відразу дві повні: 2-го і 31-го жовтня. Астрологи попередили про небезпеки рідкісного явища.

Про це пише slovofraza.

Чи небезпечні дві повні за один місяць

Зазвичай рік складається з дванадцяти повень. Однак часом це число збільшується до 13, адже місячний місяць становить приблизно 29 звичайних діб. Цього року таке явище трапиться в жовтні.

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Астрологи відзначають, що другий повний місяць за місяць - досить рідкісне явище, яке відбувається приблизно раз на два-три роки.

Астрологи попереджають, що другий повний місяць призводить до сильного дисонансу енергетичних хвиль. Перший повний місяць розхитує поле, а другий немов пробиває залишки захисту, не залишаючи від неї і каменя на камені.

Перша повня 2 жовтня

Перша повня відбудеться під управлінням стихії Вогню, представленої Овном. Астрологи відзначають, що повний місяць в цьому знаку є найнебезпечнішим з усіх можливих.

Під ударом абсолютно всі сфери життя. Дуже важливо в цей період боротися зі запальністю і агресією. Будь-яке невірно сказане слово може обернутися проти вас. 

Це поганий період для запуску нових справ. Краще завершити все розпочате.

Також астрологи радять в цей час не планувати нічого наперед і відмовитися від великих покупок. 

Друга повня 31 жовтня

Друга повня пройде під егідою Тельця, яке також таїть в собі масу небезпек. 

Максимальна активність місяця в Тельці принесе людству багато проблем. Може виходити з ладу різна техніка, можуть зриватися амбітні плани.

У цей день не рекомендується Вирушати в далеку дорогу, яким би не був транспортний засіб. Апогею досягнуть внутрішні протиріччя, страхи і комплекси. Це буде тривожний і дуже непростий день.

Як повідомляв УНІАН, перша повня пройде під управлінням стихії Вогню, представленої знаком Зодіаку Овен. Цей час в цілому характеризується підвищеною імпульсивністю, поспішністю, що межує з необачністю.