Повня 2 жовтня 2020 - що означає / фото depositphotos.com

Цьогорічний жовтень – незвичайний, адже цього місяця спостерігатиметься відразу дві повні. І перша настала вже сьогодні, 2 жовтня.

Читайте такожКалендар стрижок на жовтень 2020: в які дні найкраще змінити зачіску, щоб надати волоссю краси та блискуПід час повні може здатися, ніби Місяць значно збільшився у розмірах, однак це не так. Насправді природній супутник нашої планети стає повністю освітлений і насичений енергією, й тому практично повністю видимий для людського ока. Відбувається це через те, що Місяць на небі розташований у протилежному від Сонця напрямку, і під час повні на нічне світило потрапляє найбільша кількість сонячного світла.

Перша повня проходить під управлінням стихії вогню, представленої знаком Зодіаку Овен. Цей період загалом характеризується підвищеною імпульсивністю, поспішністю, що межує з необачністю.

Повний місяць у жовтні 2020: коли, дата

Повний місяць настав 02.10.2020 о 00:07. Це 15-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуває у знаку Зодіаку Овен. Відсоток освітленості Місяця становить 100%. Схід Місяця о 18:39, а захід о 06:40.

Особливості повні у жовтні

Повню у жовтні часто називають Місяцем мисливця, оскільки вона є першою після осіннього рівнодення. До того ж це саме період заготовок, запасів, збору врожаю та підбиття підсумків теплого періоду року.

Повний Місяць, як відомо, безпосередньо впливає на людей і на всі живі організми в цілому. У цю місячну фазу зростає творча енергія, тому повний місяць у жовтні – це чудовий час для письменників, майстрів хенд-мейд, художників, дизайнерів та інших представників творчих професій.

Що можна робити у повню 2 жовтня

У цей час організм витрачає свої сили найбільш активно, відрізняється підвищеною збудливістю й сексуальною енергією.

Що не можна робити у повню 2 жовтня / фото REUTERS

Найлегше період повні перенесуть люди з урівноваженою психікою, які давно визначилися зі своїми цілями. У інших людей можуть виникати емоційні сплески й навіть виникати конфліктні ситуації, оскільки кожній людині захочеться показати свої амбіції.

Водночас повня є вдалим часом для укладення угод, прийняття важливих рішень. Йдеться насамперед про справи, які необхідно завершити. А для людей творчості – це взагалі найкраща фаза. Повний місяць допомагає творити й створювати.

Що не можна робити у повню 2 жовтня

У цей період, за твердженням астрологів, не варто починати нові справи, оскільки це може призвести до того, що можуть бути неприємні наслідки і переживання. Будь-які справи, що вимагають точності та продуманості, також краще поки не починати.

Те ж саме стосується і великих покупок і фінансових витрат – їх краще відкласти на інший період, адже гаманець буде пустувати, а радості від придбання не буде. А також не рекомендується давати гроші в борг – можна їх не отримати назад.

Загалом у повню не рекомендується планувати справи на тривалий період, оскільки цей період сприятливий час для того, щоб думати.

Повний місяць у жовтні: що чекає на знаки Зодіаку 2 жовтня:

Гороскоп на 2 жовтня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото twnews.se

Овен: гороскоп на 2 жовтня 2020

Нові плани на найближче майбутнє обіцяють непогані грошові доходи. Вдало також завершаться ділові зустрічі і переговори. Однак астрологи не радять говорити про свої задуми, бо це може привернути увагу недоброзичливців. Цього дня варто стежити за прикметами – ваша внутрішня сутність відбивається на навколишній світ.

Телець: гороскоп на 2 жовтня 2020

Час повні – критичний день. Спокуса плоті, сум'яття почуттів, обмани, помилкові клятви. Нові люди можуть завдати багато неприємностей. Цілком можливі великі втрати грошей, особливо в другій половині дня. Цього дня слід бути обережними під час переходу вулиці, остерігатися травм при роботі з гострими предметами.

Близнюки: гороскоп на 2 жовтня 2020

Раніше розпочаті справи цього дня вдало завершаться. Зірки обіцяють грандіозні зміни. Так, є ймовірність розпочати спільну роботу з партнером, успіхами якого давно захоплювалися. Планети цьому сприяють. У стосунках з близькими панує рівновага і мир.

Рак: гороскоп на 2 жовтня 2020

Повня обіцяє поліпшення фінансових справ. Не виключено, що доведеться з головою зануритися в ділову діяльність, де очікуються свої злети й падіння. Водночас, пройшовши всі перешкоди і випробування, що траплятимуться на шляху, є можливість великого успіху.

Лев: гороскоп на 2 жовтня 2020

Цього дня справи вимагатимуть максимальної концентрації, дисципліни й організованості. Велика ймовірність зміни свого службового становища або виправлення старих помилок. Завдяки свіжим ідеям, появі нових союзників або вибору іншої тактики дій вдало завершаться ділові зустрічі та переговори.

Діва: гороскоп на 2 жовтня 2020

Читайте такожМісячний календар на жовтень 2020: сприятливі та несприятливі дніНастав час з новими силами братися за роботу. Можливо, що у вас з'являться нові плани на найближче майбутнє, які принесуть непогані грошові доходи. Астрологи не радять говорити про свої плани й задуми годі, бо може привернути увагу недоброзичливців. Нові знайомі можуть стати джерелом багатьох неприємностей. У другій половині дня слід остерігатися травм і нещасних випадків.

Терези: гороскоп на 2 жовтня 2020

Період повні – дуже несприятливий день. Рекомендується проявити в справах увагу і обачність. Варто уникати категоричних висловлювань, глузувань, непотрібних розмов, а також відкласти прийняття важливих рішень. Астрологи застерігають, що нове знайомство може зіграти у вашому житті негативну роль. Використовуйте чарівність в своїх інтересах, це допоможе вам залучити на свою сторону нових союзників.

Скорпіон: гороскоп на 2 жовтня 2020

Цього дня вас підстерігають невдачі у багатьох сферах життя. Слід тверезо оцінювати ситуацію, намагатися формувати правильний світогляд. Не треба надто концентруватися на професійній проблемі. Краще зайнятися індивідуальною працею, улюбленою справою. Відчуження у сімейних стосунках вимагає переосмислення вашої поведінки і поглядів.

Стрілець: гороскоп на 2 жовтня 2020

Повня обіцяє великі зміни. Планети вам сприяють, проте все це здійсниться за умови вашої захопленості роботою. Астрологи застерігають, що потурання власним слабкостям, ілюзіям у спілкуванні, помилковим уявленням може зумовити майбутні втрати у комерційній та творчої діяльності.

Козеріг: гороскоп на 2 жовтня 2020

Нові знайомі можуть стати джерелом багатьох неприємностей. У повно стежте за прикметами – ваша внутрішня сутність у цей період відбивається на навколишній світ. Сни можуть бути пророчими.

Водолій: гороскоп на 2 жовтня 2020

Пасивний, важкий день. Краще не проявляти амбіцій, а ваші стриманість і тактовність будуть згодом гідно оцінені. Ввечері можливі приємні події і новини. Водоліям похилого віку і дітям рекомендується почати курс профілактичних заходів проти простудних захворювань. Не рекомендовано приймати ліки та вживати алкогольні напої.

Риби: гороскоп на 2 жовтня 2020

Період повні може бути сприятливим для реалізації бажань. Велика ймовірність по-новому поглянути на минулі події і зробити правильні висновки. Однак ваші почуття будуть загострені й схильні до частих коливань. Рекомендовано приділяти належну увагу відпочинку, сну, не зловживати спиртними напоями.