Гороскоп для Лева у вересні - передбачення про кар'єру, здоров'я та кохання

Девіз місяця: "Впевнено рухайтеся до успіху".

У першій половині вересня вам доведеться зіткнутися з безліччю проблем на роботі і в особистих відносинах. Але такі обставини тільки зміцнять ваш дух і проявлять кращі якості. Завдяки стійкості характеру Леви отримають винагороду від долі в подальшому. Між іншим, гороскоп карт Таро на вересень 2021 підтверджує це передбачення.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Перші два тижні, на жаль, зірки готують вас до негараздів на роботі. Колеги можуть вставляти палиці в колеса, вам доведеться справлятися з цим самостійно. Перерву на відпочинок отримаєте тільки 10 вересня, а потім все почнеться заново. Ближче до 14 вересня ви зрозумієте, хто саме став причиною ваших бід і зможете нейтралізувати противника. Астрологи рекомендують тримати себе в руках, щоб не погіршити становище.

З 20 числа і до кінця місяця Леви кардинально змінять своє становище - недоброзичливці будуть безсилі, а кар'єрний зліт не змусить себе довго чекати. Остання декада місяця обіцяє суттєві зміни в професійному плані.

В цілому, вересень можна назвати найбільш вдалим місяцем для Левів в 2021-му році. Доходи істотно перевищать витрати, а останні будуть передбачуваними і розумними.

Гороскоп кохання на вересень 2021

У багатьох Левів особисте життя відійде на другий план через пріоритетність кар'єри. Ті представники вогняного знака, які, все-таки, зацікавлені в розвитку відносин, отримають бажане.

Якщо у вас є конфлікти в парі, вони зникнуть. Закохані Леви отримають безліч цікавих пропозицій від другої половинки - аж до набуття офіційного статусу. 

Самотніх вогняних Левів закрутить вихор романтичних історій і нових знайомств - буде, з чого вибрати, але після 7 вересня. Швидше за все, у ваше життя повернуться люди, з якими ви почали спілкування ще в серпні.

До кінця місяця всіх Левів, незалежно від сімейного стану, чекають сприятливі зміни. Багато контактів, які починаються з любові, стануть корисні і в діловій сфері.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

З 1 по 7 вересня ви можете відчувати легке нездужання, але не переживайте - всьому виною особливе становище Урана. Самопочуття налагодиться само собою, зірки рекомендують переключити увагу і зайнятися чим-небудь приємним.

У період з 9 по 19 вересня печінка буде перебувати у вразливому стані, тому найкраще - виключити алкоголь і шкідливу їжу. Якщо збираєтеся відвідати лікаря - 12 і 13 число - кращі дні для таких заходів.

Час, що залишився, пройде під благотворним впливом Меркурія і Марса. Ви будете почувати себе чудово, більш того, цілком можете захотіти взяти участь в туристичних походах або змаганнях. У деяких Левів можуть в кінці місяця загостритися хронічні захворювання - не запускайте цей процес.

Вас також може зацікавити: