Гороскоп карт Таро на вересень / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро здавна використовувалися провісниками і ворожками. Ці мудрі провидці розповідають нам наше майбутнє і дають цінні поради. УНІАН розповість, що пророкують карти Таро вашому знаку Зодіаку у вересні.

Раніше ми публікували місячний календар на вересень і розповіли, які дні місяця вважаються найвдалішими.

Овен

Карта місяця: Перевернута вісімка кубків

Відео дня

Цього місяця Овнам протипоказано сидіти вдома. Розважайтеся і веселіться на повну, знайомтеся з новими людьми і займайтеся хобі. Якщо ви не будете пасивними, то вас чекає море позитивних емоцій. 

Телець

Карта місяця: Перевернутий лицар пентаклей

Тельцям потрібно бути обережними: в цьому місяці ваші суперники або заздрісники можуть зробити підлість. Ні в якому разі не влазьте в конфлікти і не сваріться з людьми. Можливі серйозні фінансові збитки. 

Близнюки

Карта місяця: Королева пентаклей

Місяць буде для вас вдалим, особливо у фінансовій сфері. Доля подарує вам приємні сюрпризи і нові перспективи. Можливе підвищення на роботі. У вересні ви можете отримати благословення жінки, яка значно старша за вас.

Рак

Карта місяця: Колесо фортуни

У цьому місяці ви будете на вершині успіху. Насолоджуйтесь привілеями, які подарувала вам доля. У цьому місяці у вас є шанс помиритися з близькими, якщо ви у сварці, і залагодити всі конфлікти. 

Лев

Карта місяця: Перевернута сімка кубків

Цього місяця Леви досягнуть своїх цілей і виконають мрію, але для цього потрібно бути уважними. Серед безлічі знаків долі вам потрібно знайти свій власний. Карти рекомендують вам бути впертими і не робити те, що вас обтяжує. Можливе розчарування в коханій людині.

Прогноз таро на вересень / фото ua.depositphotos.com

Діва

Карта місяця: Король кубків

Карта радить вам частіше спілкуватися з приємними людьми і родичами. У складній ситуації вам слід звернутися до рідних – вони обов'язково підтримають. У подружньому житті Діви налагодять ідеальне взаєморозуміння з партнером.

Терези

Карта місяця: Туз мечів

Терезам потрібно ставити великі цілі і не боятися ризикувати. Тоді у всіх справах вас чекає успіх, а на роботі ви заволодієте повагою колег. Якщо у вас була особиста криза до вересня, то в цьому місяці вона вирішиться. 

Скорпіон

Карта місяця: Імператор

Читайте такожЗдоров'я 3 знаків Зодіаку буде під загрозою восени: прогноз Влада РоссаУ вересні ви завжди будете у виграші. Навіть невдачі і неприємності відкриють для вас нові можливості і вирішаться вдало. Скорпіонам потрібно показати свої лідерські якості і відстоювати свою точку зору. Однак не варто вступати у відкриті конфлікти і проявляти зарозумілість.

Стрілець

Карта місяця: Туз пентаклей

У цьому місяці Стрільців чекає фінансова стабільність і хороші можливості для заробітку. На роботі ви можете отримати премію або підвищення, але для цього доведеться потрудитися. Гороскоп радить вам зосередитися на кар'єрі.

Козоріг

Карта місяця: Перевернута дев'ятка кубків

У вересні доля подарує вам кілька можливостей налагодити життя. Однак ймовірність упустити їх дуже висока. Вашому щастю заважає заздрість і гонитва за успіхом. Велика ймовірність сварок з близькими через гроші або суперництво.

Водолій

Карта місяця: Перевернутий маг

Карта застерігає вас про небезпеку. Не робіть великих покупок у вересні, не підписуйте важливі папери і обмірковуйте кожен крок. Більше відпочивайте, інакше ви не зможете адекватно сприймати інформацію. Будьте уважні за кермом.

Риб

Карта місяця: Вісімка жезлів

Все задумане буде виконуватися з дивовижною легкістю. Рибам буде здаватися, що їм по плечу абсолютно все. Це хороший місяць для того, щоб вирішити давні проблеми. Також у вересні рекомендується зайнятися своїм здоров'ям, позбутися шкідливих звичок.

Вам також може бути цікаво: