Гороскоп для Овна у вересні - передбачення про кар'єру, здоров'я та кохання

Девіз місяця: "Скористайтеся припливом сил і вдалим збігом обставин".

Астрологи вважають, що в цьому місяці Овнам необхідно буде проявити силу волі і навчитися брати відповідальність в свої руки. Вам доведеться доводити Всесвіту, що ви здатні вирішувати проблеми самостійно. Більш того, доведеться трохи зменшити свій запал і постаратися стримуватися - так вдасться уникнути конфліктів.

До речі, дівчата-Овни увійшли в рейтинг волелюбних жінок, яких неможливо "затягнути" під вінець.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

З 1 по 10 число Венера і Плутон знаходяться в конфліктному розташуванні, через це у вас може з'явитися непереборне бажання безконтрольно витрачати гроші. Постарайтеся в цей період стежити за собою і накопичувати кошти. 

Після закінчення двотижневого періоду у Овнів прокинеться тяга до роботи. Найбільше пощастить тим, чия діяльність пов'язана з комунікаціями або соціальною сферою. До 21 вересня ви будете перебувати під впливом Юпітера, тому зможете проявити свої лідерські якості, завоювати довіру керівництва і обзавестися корисними контактами.

З 22 числа і до кінця місяця є сенс зменшити оберти, прислухатися до себе і до тих, кому ви довіряєте. В цілому, можна сказати, що вересень буде вдалим у фінансовому плані. Гроші будуть надходити рівномірно, кількість їх збільшиться. Головне - зуміти не витратити їх всі на початку вересня.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Самотні Овни будуть незадоволені проявами залицяльників і стануть відкидати будь-які спроби зближення, тому обзавестися відносинами навряд чи вийде. Перша половина місяця пройде під впливом Нептуна, тому, в основному, вам буде нудно.

Читайте такожСприятливі дні вересня 2021: про що розповість місячний циклВпритул до 17 серпня напруга буде рости і єдине, що радять вам зірки - прибрати з оточення людей, які вами маніпулюють. 

Сімейні Овни не стануть винятком - у вересні зіткнуться з конфліктами. Спробуйте купити нову техніку або зробити косметичний ремонт, щоб оновити простір навколо себе. Якщо це не допоможе, знайдіть можливість відпочити від своєї другої половинки.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

З 1 по 7 число особливих проблем зі здоров'ям не буде, але настрій виявиться не самим райдужним. Астрологи вважають, що вам потрібно взяти себе в руки і не реагувати на негатив, інакше можна зіткнутися з нервовим виснаженням. Для походу в спа-салон вибирайте 4 і 5 число - це найбільш сприятливі дні.

Чудове самопочуття з'явиться 9 вересня і буде радувати представників знака до 20 числа. Це найкращий час, щоб зайнятися собою.

З 22 вересня і до кінця місяця приділіть увагу своїм суглобам і хребту. Зміцнюйте серце і судини, їжте більше горіхів і сухофруктів. Мінімізуйте кількість шкідливої їжі: ковбаси, алкоголю, напівфабрикатів.

Вас також може зацікавити: