Гороскоп для Стрільця у вересні - передбачення про кар'єру, здоров'я та кохання

Девіз місяця: "Усвідомте свою місію".

Вересень подарує Стрільцям розвиток у всіх сферах життя. Головне - правильно усвідомити, яку роль ви займаєте в тому, що відбувається. Навіть якщо для вас зараз в пріоритеті кар'єра - не зациклюйтеся тільки на цьому, інакше, бажане не збудеться.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Перший місяць осені - один з найбільш вдалих в році для вас. Можливе професійне зростання або підвищення зарплати. Починаючи з 6 вересня, доля посміхнеться всім представникам знака, незалежно від сфери діяльності. Найбільше пощастить тим, чия робота пов'язана з комунікаціями. Зірки рекомендують активно збільшувати коло знайомств.

Наприкінці другого - початку третього тижня можливі деякі труднощі, але торкнуться вони лише тих, хто ставить матеріальне благополуччя понад усе. З 14 числа з'явиться можливість продемонструвати свої лідерські якості, а з 20 вересня почнеться період вдалих угод, виступів і продуктивного спілкування.

Фінансовий стан покращиться, Стрільці знайдуть додаткові способи заробітку, а доходи перевищать витрати.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Одиноким Стрільцям зірки радять придивитися до найближчого оточення. Швидше за все, вибирати супутника життя необхідно з тих, з ким ви вже знайомі. На початку місяця звертайте увагу на знаки - цілком можливо, що ви втрачаєте важливі відомості.

Читайте такожГороскоп для Скорпіона у вересні-передбачення про кар'єру, здоров'я та коханняУ другій декаді місяці є ризик "піти в себе". Це станеться або з тими, хто вже знаходиться у відносинах, або з представниками вогняного знака, які вважають себе вище всіх інших. Гординя викличе невдоволення з боку оточуючих і переконає Стрільців в тому, що взаємодія з протилежною статтю - марна трата часу.

Сімейні Стрільці в цьому місяці будуть зайняті справами рідних і близьких. Можливо, вам доведеться пожертвувати своїми інтересами, але натомість ви отримаєте міцний тил, затишок і турботу.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

З 1 по 12 вересня на вас буде впливати Чорний Місяць, тому перепади настрою перейдуть всі допустимі межі. Такий стан негативно позначиться на самопочутті, тому намагайтеся контролювати свої емоції. Якщо давно збиралися зайнятися йогою - не стримуйте себе.

У період з 13 по 22 вересня вам буде хотітися солодкого. Юпітер, що впливає на Стрільців, обіцяє, що торти і тістечка, хоч і стануть причиною зайвих сантиметрів на талії, зате поліпшать емоційний стан. На щастя, схуднути вдасться так само швидко.

Остання декада місяця - час гарного настрою і високої самооцінки. Вплив Сонця спонукає Стрільців до занять спортом і активного відпочинку. Ви будете впевненими в своїх успіхах, тому, можливо, навіть зможете позбутися від шкідливих звичок.

Вас також може зацікавити: