Гороскоп для Терезів у жовтні: що обіцяють зірки в коханні, здоров'ї і кар'єрі

Девіз місяця: "Використовуйте всі шанси долі".

У жовтні Терези відчують свободу дій і отримають різні шанси від Всесвіту. Вам відкриються можливості для врегулювання питань, пов'язаних з будь-якою сферою життя. Головне - не боятися і звертати увагу на знаки.

Раніше ми розповідали, що колір очей говорить про ваш характер.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2021

Астрологи кажуть, що 2\3 місяця ви будете наполегливо працювати для того, щоб зміцнити свої позиції і поліпшити матеріальний стан. Прикладайте зусилля, укладайте угоди, ведіть переговори - робіть все для досягнення успіху.

З 1 по 10 жовтня у Терезів з'явиться можливість розширити коло знайомств. Будьте уважні - люди, які особливо хочуть з вами спілкуватися 11 і 12 жовтня, можуть нашкодити. Всі пропозиції, які надійдуть до вас за ці два дні, краще відсунути на кінець місяця. В цілому, намагайтеся бути м'якше і не "лізти на рожен". 

13 і 14 жовтня зірки радять розслабитися і відпочити, тому що третій тиждень жовтня буде особливо напруженим. Особливо це стосується наукових співробітників, бухгалтерів і тих, хто працює з фінансами. Трохи більш приємною ситуація виявиться для людей творчих професій. 

В цілому, по частині фінансів, місяць вас порадує - доходи зростуть, витрат буде менше, та й ті, в основному, пов'язані з рідними і близькими.

Гороскоп кохання на жовтень 2021

Одиноким Терезам астрологи рекомендують бути більш відкритими до навколишнього світу. Якщо ви хочете знайти партнера для довгострокових відносин, спробуйте змінити імідж - пофарбувати волосся, оновити гардероб. Ділові та дружні поїздки у першому і другому тижні місяця цілком можуть подарувати вам ідеальну людину для кохання.

Читайте такожСправжні нарциси: названо найбільш самозакохані знаки ЗодіакуПредставники знака, які вже знаходяться у відносинах, стануть перед вибором. Вам доведеться або боротися за поліпшення "погоди в будинку", або розлучитися і знайти когось іншого. З 11 по 21 число краще ніяких рішень не робити - дні несприятливі для розумової діяльності. Така ж ситуація складається і в третій декаді місяця.

Сімейні Терези відчують любов і турботу від близьких, спільне проведення часу з ними подарує радість. Один нюанс - з 16 числа можливі непорозуміння, але не сприймайте їх близько до серця - помиляються всі.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2021

В першій декаді місяця стан здоров'я різко покращиться. Наприклад, якщо у вересні ви хворіли, то в жовтні недуга відступить. Давно планували зайнятися спортом - зробіть це. Вибирайте кардіотренажери, як кращу альтернативу силовим тренуванням.

З 12 по 19 жовтня ваш знак буде аспетувати Чорний Місяць, тому можливі неприємні відчуття в різних частинах тіла. Причина - накопичені негативні емоції. Якщо у вас не вийде позбутися тяжкого тягаря самостійно, зірки радять звернутися до психолога. 14 і 15 жовтня - найбільш сприятливі дні.

Останні 10 днів місяця ознаменуються шикарним настроєм і хорошим самопочуттям. Ви будете сповнені сил і енергії, захочете великих звершень і яскравих спогадів. Будьте обережні і в пориві емоцій не нехтуйте відпочинком.

Вас також може зацікавити: