Гороскоп для Водолія у вересні - передбачення про кар'єру, здоров'я та кохання

Девіз місяця: "Сконцентруйтеся і зміцніть позиції".

Перший місяць осені обіцяє легку невизначеність в особистому житті і роботі, але ненадовго. Ви повинні зібрати волю в кулак і зосередитися на тому, що для вас дійсно важливо. Направляючи енергію в потрібне русло, у вас вийде наблизити удачу і швидше отримати довгоочікувану винагороду.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Особливо щасливим місяць виявиться для тих Водоліїв, які працюють в юридичній сфері. Навіть якщо багато питань відразу вирішити не вийде, то все одно саме у вересні ви знайдете вихід з тривалих проблем. 

Починаючи з 7 вересня, у представників повітряної стихії прокинеться тяга до роботи. Можливі корисні ділові знайомства. Зірки настійно рекомендують знайти час на навчання. Період з 19 вересня - найкращий час для того, щоб перейти від теорії до практики, від слів до дій. Зосередьтеся на важливому і, по можливості, залучіть до процесу якомога більше колег, інакше ризикуєте нажити заздрісників. 

В цілому, фінансове становище місяця досить спокійне. Виняток - люди, які працюють у сфері будівництва або нерухомості, у них дохід буде рости. Якщо хочете купити, продати, орендувати або здати житло - зірки не проти.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Самотні Водолії мають всі шанси знайти собі другу половинку або розвинути відносини, які "стоять на паузі". Тригон Сонця з Ураном 7 вересня сприяє цьому, а Меркурій, що впливає на вас з 9 числа, прискорює процес. Сприятливий період закінчиться 23 вересня, так що, зволікати не бажано.

Читайте такожЛиха доля: 4 знакам Зодіаку ніколи не щастить у коханніПовітряні представники знака, у яких вже є пара, захочуть зміцнити відносини і ще більше зблизитися з партнером. Ідеальний варіант - організувати спільну поїздку, не обов'язково тривалу. Прогулянки і невимушене спілкування підуть вам обом на користь.

Сімейним Водоліям потрібно більше часу приділяти рідним, особливо, після 23 вересня. У колі близьких вас чекають приємні новини як особистого, так і побутового характеру.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

З 1 по 9 вересня на вас будуть впливати Місячні Вузли, тому зірки рекомендують менше засуджувати інших і розібратися зі своїм егоїзмом. Якщо проігнорувати пораду, висока ймовірність" притягнути " до себе який-небудь недуга.

Не зашкодить профілактика щитовидної залози, особливо, якщо вона вас турбує. З 11 по 21 вересня - найбільш вдалий період. Вживайте в їжу морську капусту, рибу, горіхи, сухофрукти і продукти, багаті йодом. 13 і 14 вересня можна відвідати лікаря або зробити УЗД.

В кінці місяця самопочуття ваше буде відмінним, імунна система не підпустить жоден вірус. Раптовий приплив енергії направить до активного дозвілля. Можете записатися в тренажерний зал або на фітнес - регулярні тренування не тільки зміцнять здоров'я, але і збалансують енергію.

Вас також може зацікавити: