Коли закінчиться війна в Україні 2022: мольфарка уточнила прогноз

Протягом трьох тижнів уряд Путіна доб'ють жорсткі економічні санкції, які вводить проти Росії весь світ, переконана мольфарка.

Карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі конкретизувала свій прогноз щодо того, коли закінчиться війна в Україні.

За її словами, Україні не доведеться довго чекати закінчення війни. Про це повідомляє "Апостроф".

"Чекати довго не доведеться. Я відчуваю, що протягом трьох тижнів будуть конкретні зміни. Європа його доб'є: він буде ізольований від світу. А коли в Росію перестануть прибувати мільярди, то свої ж його і приберуть", - заявила мольфарка.

Мочіовскі впевнена, що Путін не готовий зупинитися на Україні, він спробує спровокувати Європу на воєнні дії.

Раніше мольфарка про дату закінчення війни в Україні 2022 заявляла, що російські окупанти будуть переможені українськими захисниками завдяки незламній силі духу нашого народу. "Максимум три тижні, і Путіна зупинять його ж люди", - заявляла вона.

Війна в Україні 2022

Нагадаємо, Російська Федерація почала вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відомо, що військові РФ зайшли в нашу країну з території Білорусі. Крім того, на сьогодні путінські військові запускають ракети в бік України з території Білорусі. Проти РБ деякі країни ввели санкції за співучасть у вторгненні.

Також регулярно з'являються повідомлення про те, що Республіка Білорусь може почати вторгнення в Україну на стороні РФ. У мережі публікують фото і відео переміщення російської техніки по території РБ.