Щасливчики осені 2021: Влад Росс назвав знаки Зодіаку, яким пощастить найбільше

Відомий астролог сказав, що тільки три знаки Зодіаку знайдуть удачу

Зірки підказали астрологу, представники яких стихій виявляться на вершині успіху. Раніше він становив гороскоп кохання і розповідав, хто зустріне свою любов в серпні.

Найбільш сприятливим періодом осінь 2021 року стане для трьох знаків Зодіаку:

1 місце - Водолій

Юпітер, планета великого щастя, увійде в знак Водолія, а тому представники цього знака будуть на коні. Водолія буде працювати в багатьох сферах, але особливо в кар'єрі, бізнесі і нових починаннях. Удача буде постійно супроводжувати йому. У житті Водолія цієї осені все буде шик, блиск, краса.

2 місце - Терези

Терезам також буде везти у всьому. Все в їхньому житті буде складатися як не можна круто, особливо в коханні, відносинах і зачатті дітей. Вдалими будуть творчі проекти та подорожі.

3 місце - Близнюки 

Осінь для них обіцяє бути вкрай вдалим періодом. У Близнюків все складеться чудово при отриманні освіти або підвищенні рівня кваліфікації, а також в далеких поїздках і подорожах. Сприятлива в цей період еміграція, а також зустрічі з вчителями. Восени може змінитися коло інтересів Близнюків і їх світогляд, але це піде їм тільки на користь.

Так що восени 2021-го супер-класний час буде в житті трьох знаків повітря.

Дізнайтеся, хто буде лузером осені - читайте прогноз для інших знаків Зодіаку в матеріалі Розвалиться сім'я і втратять гроші: на кого зі знаків Зодіаку чекає крах цієї осені.

Влад Росс, астролог, спеціально для УНІАН

Вас також може зацікавити: