Гороскоп на вересень-жовтень-листопад 2021: на кого зі знаків Зодіаку чекає крах і в чому / 1zoom.ru

Відомий український астролог Влад Росс дав точний гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021 року: він розповів, кому цієї осені доведеться бути особливо обережним.

За його словами, осінь 2021 року однозначно не порадує представників трьох знаків Зодіаку.

Скорпіон: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Складний період продовжиться в житті Скорпіона. Особливо це стосуватиметься фінансових задумів і складних ситуацій із грошима. Скорпіону краще не вкладати гроші в неперевірені проекти.

Відео дня

Особливо напруженою для Скорпіона буде друга половина осені.

Овен: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Досить важкий і насичений проблемами період буде також у Овна. У його житті виникне безліч складних ситуацій, у тому числі його можуть зрадити друзі.

Неминучими є складнощі, пов'язані з новими проектами та реалізацією масштабних справ. Ні в якому разі не можна брати кредити і здійснювати великі покупки.

Риби: гороскоп на вересень, жовтень і листопад 2021

Важкий період цієї осені чекає й на Риб. Люди можуть проявитися з несподіваного боку і поранити Риб. Зокрема, люди, яких вони вважали друзями і прихильниками, розчарують і доведуть їм зворотне. Через це земля буде йти у Риб із-під ніг. Особливі проблеми можуть виникнути зі здачею або покупкою нерухомості.

Можливі також проблеми, пов'язані з землею, а також проблеми в сімейному плані. Сім'я Скорпіона може почати руйнуватися. Також можливі перевірки податкових.

Читайте також: