Козерогам – "біла" смуга, Близнюкам – суперечки: гороскоп по картах Таро на 12 серпня

Овнам карти обіцяють вельми продуктивний день.

Тарологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 серпня. Дізнавайтеся, на представників яких знаків чекає емоційний підйом, а хто може нажити собі купу проблем через конфлікти.

Овен

Овнам карти обіцяють вельми продуктивний день. Дуже може бути, що представники даного знака в суботу знайдуть нарешті відповіді на важливі питання.

Телець

Тельці 12 серпня ризикують загрузнути у конфліктах. Їм буде дуже важливо уникати провокацій і суперечок з людьми.

Близнюки

Близнюкам, можливо, доведеться захищати свою точку зору і позицію у суперечках. Їм радять бути розсудливими і терплячими.

Рак

Ракам у суботу віщують емоційний підйом. День вийде дуже енергійним. Всі проблеми будуть вирішуватися з найменшими зусиллями.

Лев

Від Левів цього дня може тимчасово відвернутися удача. Їм знадобиться більше сил для втілення у життя тих чи інших планів.

Діва

Дівам карти Таро обіцяють 12 серпня конфлікти або непорозуміння з близькими. Їм рекомендують розглядати ситуацію з різних точок зору, щоб не погіршити ситуацію.

Терези

Терезам 12 серпня варто проаналізувати своє життя за останні кілька тижнів і провести при цьому роботу над помилками. Це допоможе їм позбутися багатьох проблем.

Скорпіон

Скорпіонам 12 серпня добре було б зайнятися своїм духовним розвитком, зосередитися на більш високих цінностях і розставити пріоритети на майбутнє.

Стрілець

Стрільцям карти обіцяють успіх і позитивні події найближчим часом. До них на підході заслужена винагорода за працю.

Козоріг

Наступ світлої стадії у житті намічається у Козерогів. Карти кажуть, що представники даного знака змогли подолати негативні фактори і перервати замкнуте коло.

Водолій

Водолії 12 серпня нестимуть відповідальність за свої попередні вчинки, хтось з них обов'язково запитає. І їм рекомендують визнати неминучість цього процесу.

Риби

У Риб настає період протиріч. На жаль, не всі будуть підтримувати їх думку, що може спровокувати дрібні конфлікти.

Раньше тарологи склали гороскоп до кінця поточного тижня, і виявилося, що представникам двох знаків Зодіаку варто готуватися до гіршого.

Вас також можуть зацікавити новини: