Тарологи вважають, що Тельцям доведеться прийняти поразку / ua.depositphotos.com

Тарологи склали гороскоп до кінця цього тижня. Виявилося, представникам двох знаків Зодіаку варто готуватися до гіршого. На них чекають великі проблеми, невдачі можуть потягти на саме дно. Кому чекати на біду - розповість таро-гороскоп.

Телець

Тарологи вважають, що Тельцям доведеться прийняти поразку. Неприємний смак програшу може затьмарити усе навколо, будьте до цього готові. Постарайтеся налаштуватися на те, що ви програли лише одну битву, але попереду ще будуть шанси все виправити.

Можливо, вам доведеться розлучитися з коханою людиною або втратити друзів. Також є ймовірність того, що почнуться проблеми з грошима. Не дозволяйте проблемам потягти вас на дно, спробуйте абстрагуватися від негативу і знайти нове джерело радості.

Відео дня

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям неприємності зі здоров'ям. Можливо, вам доведеться витратити чимало грошей, проте спробуйте усвідомити це без зайвого стресу. Бережіть нерви і свій організм в цілому, негатив лише посилить всі проблеми.

Крім цього, до кінця тижня вам не варто вирішувати свою подальшу долю. Відмовтеся від важливих зустрічей і переговорів, в ці дні варто зайнятися чимось менш серйозним. Дозвольте собі трохи відпочити.

Нагадаємо, раніше тарологи розповіли, які знаки Зодіаку отримають щасливий квиток вже дуже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: