Козерогам - помилки, Стрільцям - проблеми з грошима: гороскоп на 17 вересня по картам Таро

Рибам варто не сумувати та відкинути думки про минуле.

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 17 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Козероги ризикують наробити помилок, а Стрільці можуть відчути проблеми з грошима. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

Утримайтеся від безапеляційних, категоричних висловлювань, не роздавайте "діагнози" людям, які поводяться не зовсім так, як би вам хотілося. Не рубайте з плеча і не робіть поспішних висновків. Втім, ця порада актуальна не тільки для неділі.

Телець

Цей день примітний підвищеною емоційністю. Ваше завдання - повернути емоції в позитивне русло. Краще стрибати від радості і фонтанувати позитивом, ніж скандалити і гніватися!

Близнюки

"Подробиці - Бог", як казав Гете. Сьогодні будьте особливо уважні до деталей, вдивляйтеся у суть, уникайте поверхневого погляду на предмет. Тільки так ви досягнете успіху в справах, які намітили на сьогодні.

Рак

Приділіть увагу сім'ї - батькам, чоловікові, дітям, близьким і далеким родичам. Це порадує і вас, і їх, навколо запанують мир, спокій, любов і повне взаєморозуміння.

Лев

Відпочинок, задоволення, розваги, кохання... Такий рецепт щастя на неділю. Відмовтеся від повсякденних турбот і радійте життю! Увечері переберіть у пам'яті майбутні справи - ви вже встигли забути про щось, що треба зробити якомога швидше.

Діва

Не сидіть вдома, вирушайте розважатися! Самотнім Дівам краще обрати багатолюдні заходи, є шанс завести перспективне романтичне знайомство. Можете також пройтися магазинами, день для покупок дуже сприятливий.

Терези

Відмінний день для благоустрою будинку, ділянки, дачі. Будь-які заняття, спрямовані на творення, забезпечення комфорту принесуть вам радість, ви відпочинете душею і залишитеся задоволені результатом.

 Скорпіон

День сприятливий для домашніх турбот, рукоділля. Налаштуйтеся на позитивний лад і робіть все неспішно, з розумом, отримуючи задоволення від процесу. Хочете просто побайдикувати? Зрештою, чому б і ні!

Стрілець

Обережніше з витратами, ви явно переоцінюєте свої фінансові можливості. У жодному разі сьогодні не оформляйте розстрочки на товари і не купуйте їх у кредит, виплачувати борг буде дуже важко.

 Козерог

Чудовий день для творчості та духовних практик. А ось завдання, що вимагають раціонального підходу і чіткого алгоритму дій, сьогодні так і залишаться невирішеними, навіть якщо ви змусите себе ними займатися. Тільки втратите час і наробите купу помилок.

Водолій

Неділю краще провести в блаженному неробстві. Не картайте себе за лінощі і небажання щось робити, дозвольте собі взагалі не думати про справи. Навіть якщо ви і змусите себе встати з дивана, продуктивно працювати все одно не зможете.

Риби

Робіть усе, що хочете, тільки не сумуйте про минуле! Спогади можуть занурити вас у нудьгу і меланхолію, і вибиратися з цього доведеться довго. Живіть сьогоденням, пошукайте позитивні моменти в сьогоднішньому дні.

Вас також можуть зацікавити новини: