На вихідних нещастя будуть ходити по п'ятах за цими знаками Зодіаку

Їм не варто робити нічого важливого. Краще відкласти всі справи до понеділка.

Астрологи розповіли про знаки Зодіаку, чиїх представників на вихідних будуть переслідувати нещастя. Побоюватися варто Левам і Козерогам. Детальніше читайте в нашому матеріалі. 

Лев

У Левів може бути зрив планів. Це можуть бути як короткострокові плани, так і ті, які були давно задумані. Наприклад, можуть скасувати їхній рейс в аеропорту або вони на нього запізняться, тому не зможуть кудись своєчасно прибути. Або подію, до якої вони давно готувалися, потрібно буде терміново скасувати через непередбачені обставини. 

Зірки кажуть, що 6 і 7 травня представники цього знака Зодіаку будуть дуже злі через рок подій, але нічого змінити буде не можна.

Козеріг

Козероги, які давно планували якусь покупку, опиняться в неприємній ситуації, тому що у них не вистачить грошей. Наприклад, вони на щось давно збирали, зважилися купити, а товар подорожчав. Також у Козерогів на цих вихідних може бути неприємний побутовий травматизм: вони поріжуть палець ножем, вдаряться мізинцем об куточок меблів або впадуть на слизькій підлозі. Все це не призведе до критичного стану, проте настрій на 6 і 7 травня буде зіпсовано.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку у травні будуть спіймані на брехні.

Вас також можуть зацікавити новини: