Цим знакам Зодіаку в травні потрібно говорити тільки правду / depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким особливо небезпечно говорити неправду в травні. Якщо їх спіймають на брехні, може статися грандіозний скандал, після якого, як кажуть, мало не буде. 

Близнюки

Представники даного знака Зодіаку взагалі дуже часто схильні до того, щоб говорити неправду. Вони по натурі такі. У травні вони можуть намагатися обдурити когось із близьких, що закінчиться погано. Наприклад, вони можуть піти після роботи гуляти з кимось із колег протилежної статі, а своїй другій половинці скажуть, що було "дуже багато роботи". Брехня розкриється, тому що втрутиться хтось сторонній. 

Ситуація не обов'язково буде такою ж, проте подібні події точно розгортатимуться після 5 травня. Астрологи радять Близнюкам не брехати, а чесно зізнатися у всьому своїй рідній людині, щоб не втратити її довіру.

Відео дня

Риби

Риби - ще один знак Зодіаку, який в травні може "спалитися" на брехні. Брехня може бути сказана другу або колезі по роботі, з ким раніше були досить близькі і довірливі стосунки. Зірки кажуть, що ця брехня практично одразу буде розкрита, що спричинить непорозуміння, образи, розчарування.

Астрологи радять Рибам бути максимально чесними з усіма людьми, які їх оточують. Часом краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку повинні стрибати від щастя в найближчі дні.

Вас також можуть зацікавити новини: