Складено топ-3 найкращих чоловіків за знаком Зодіаку

"Золото" рейтингу дісталося чоловікові-Леву.

Зірки мають вплив на людей більше, ніж ми думаємо насправді, стверджують астрологи. Так і при виборі чоловіка не варто забувати про вплив планет.

Хто найкращий чоловік за знаком Зодіаку, пише "Сегодня".

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку астролог Павло Глоба обіцяє неймовірний успіх цього тижня

1 місце — Діва

Ці чоловіки розумні, виховані й хороші. Вони добре заробляють, готують і не гребують прибиранням у домі. Чоловіки цього знаку Зодіаку - надійні партнери, які не зрадять вас, вони будуть завжди уважними й ніжними, найкращими коханцями і при цьому надійними друзями.

2 місце — Лев

Леви надійні чоловіки, які будуть наслідувати батьківські стосунки – дбайливі, ніжні, розуміють. Вони одружуються обов'язково з красунями, а потім їх опікують і в усьому допомагають, балують. Але це все не просто так – вам потрібно буде постійно захоплюватися Левами й вихваляти його, адже без цього він марніє, як квітка без води.

3 місце — Козеріг

Чоловіки-Козероги дуже гарні й володіють всіма головними чеснотами: розумні, чесні, гарні, веселі й добрі. Тому, щоб його отримати, необхідно буде позбутися усіх конкуренток. Ну і, звичайно ж, необхідно буде ще добряче попрацювати над тим, щоб він ще захотів одружитися. А якщо вам цього вже вдалося досягти, тоді вам дуже пощастило.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким липень приготував небезпечні спокуси.