Яким знакам Зодіаку пощастить на цьому тижні / фото abc.es

Астролог Павло Глоба розповів про те, як досягти успіху в різних сферах кожному зі знаків Зодіаку на поточному тижні.

Період з 6 по 12 липня буде досить приємним та динамічним, пише SlovoFraza.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку пощастить до кінця 2020 року - астрологи

Відео дня

Яким знакам Зодіаку пощастить з 6 по 12 липня: гороскоп на тиждень

Тілець

Якщо колеги чи партнери з бізнесу запросять на вечерю або неформальну зустріч, краще погоджуватися. Це позитивно позначиться на майбутньому стосунків. Дуже вдалим цей час стане для тих Тільців, які у пошуках кохання. Багато позитивних людей, ймовірно, захочуть самі познайомитися, але для того, щоб було більше можливостей знайти другу половинку, Тільцям доведеться проявляти ініціативу і самим теж.

Близнюки

Для Близнюків цей тиждень стане дуже вдалим. Практично всі дні будуть дуже яскравими й позитивними. Можна і навіть потрібно вкладатися в кохання — емоційно, фінансово. Варто більше часу приділяти стосункам або їхньому пошуку. Також астролог радить Близнюкам вкладати гроші у розвиток й отримання нових знань. Це дуже важливо, оскільки інформаційні потоки стануть вкрай активними й потужними.

Діва

Дівам посміхнеться удача на самому початку тижня. Це буде прекрасний час для роботи, домашніх справ. 6 липня варто пам'ятати про закон тяжіння — позитивні думки допоможуть притягти до себе більше щастя й удачі. Це буде дуже сприятливий день для нових починань. Позитивна атмосфера збережеться до 8 числа включно. На самому початку тижня можна задуматися про зміну роботи, а в кінці можна зайнятися своїм образом, роботою над зовнішністю.