Новий тиждень буде дуже важким для трьох знаків Зодіаку

Астрологи розповіли про тих, кому варто побоюватися.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, представникам яких варто бути обережними. Цей тиждень буде для них дуже складним і може змусити пройти певні випробування. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН. 

Овен

З самого понеділка у них буде дуже нервовий стан. Фактори, які викликають роздратування, будуть тільки збільшуватися, тому звинувачувати у всьому понеділок не варто. 

У Овнів можуть бути конфлікти з колегами на роботі, з підлеглими або начальством. Скоріш за все, ця проблема переросте в глобальну. 

Близнюки

Представники цього знака Зодіаку зіткнуться з проблемами зі здоров'ям. Це може бути як звичайна застуда, яка потім призведе до ускладнень, так і виявлення якихось серйозних болячок. Також можуть бути різні травми - від ударів до переломів. Тому зірки радять бути обережними і намагатися уникати потенційно небезпечних місць. 

Лев

Представники цього знака Зодіаку можуть скандалити зі своїми родичами. Найбільше ризик конфлікту саме з коханими. Астрологи стверджують, що причини тих сварок, які будуть на цьому тижні, накопичувалися як сніжний ком. Зараз до конфліктів підштовхує місячне затемнення 8 листопада і коридор затемнень, який був раніше. 

Експерти радять намагатися не виходити з себе, однак з огляду на вплив небесних тіл, це буде просто неможливо. 

Нагадаємо, названо найледачіші знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: