Названо найледачіші знаки Зодіаку / Фото - depositphotos.com

Астрологи проаналізували риси всіх знаків Зодіаку і склали антирейтинг з трьох найбільш ледачих. Хто вони і в чому проявляється ця їхня риса - читайте в матеріалі.

3 місце - Риби

Цей знак можна описати відомою фразою: "Лінь - рушій прогресу". Вони хоч і ледачі, але можуть придумати рішення, яке полегшить або прискорить їхню працю. Найчастіше жінки скаржаться на своїх чоловіків або синів, народжених під цим знаком, так як ті не хочуть виконувати обов'язки по дому. 

2 місце - Терези

Ці люди отримують "срібло" в антирейтингу. А все з тієї причини, що вони часто перекладають свої обов'язки на інших і намагаються знайти сотні відмовок для боса, щоб не виконувати доручення. Їх складно витягнути з дому на вихідних - вони вважають за краще пасивний відпочинок і не люблять напружуватися. 

Відео дня

1 місце - Телець

Астрологи в один голос стверджують, що саме ці люди є найбільш ледачими. Вони про цю свою "якість" знають, але зовсім не відчувають з цього приводу ніяких докорів сумління. Часто вони намагаються "обдурити долю", щоб уникнути виконання якогось завдання. Також представники цього знака Зодіаку часто спізнюються, тому що їм лінь виходити заздалегідь. 

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, які залишаться "біля розбитого корита".

Вас також можуть зацікавити новини: