На три знаки Зодіаку на цьому тижні чекають неприємності - астролог

У Левів початок тижня буде не найпростішим. Вівторок стане днем деструктивної енергії зірок.

Астролог назвав найбільш невщасливих представників зодіакальних сузір'їв на цьому тижні, пише slovofraza.

Рак

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає неймовірний успіх на цьому тижню - астрологРакам варто остерігатися енергетичних вампірів. Це буде період, в який токсичні люди можуть активізуватися і спробувати вставити палки в колеса Раків. Також їм допоможе самостійність і самодостатність у кожному питанні, яким би складним він не був. Астролог рекомендує Ракам не привертати до себе зайвої уваги і не починати непотрібних сварок і конфліктів. У понеділок це може зруйнувати будь-які надії на успіх, а в найбільш сприятливі дні тижня з 11 по 13 червня це буде відволікати від важливих справ і завдань. У відносинах з близькими і другою половинкою краще уникати невизначеності.

Лев

У Левів початок тижня буде не найпростішим. Вівторок стане днем деструктивної енергії зірок, тому астролог не рекомендує транслювати в навколишній світ своє невдоволення і негатив. Загалом тиждень ідеальна для зміни обстановки, для набуття нових знань. Варто остерігатися незнайомих людей. Можливі випадковості, про яких нічого не відомо заздалегідь, так що доведеться запастися терпінням. Будуть також і зриви планів, з-за яких не варто засмучуватися. Найбільш сприятливий день тижня — неділя. Він ідеальний для будь-яких справ.

Риби

Рибам настійно не рекомендується спілкуватися з конфліктними і грубими людьми. З такими людьми спілкування може піти не за планом з самого початку, тому краще не провокувати їх. Бажано оточувати себе цікавими і добрими особистостями, особливо 9 числа — в самий несприятливий день. Заводити нові знайомства буде вкрай складно, особливо в інтернеті. Усім, хто знаходиться в пошуках другої половинки, краще не чекати біля моря погоди. У бізнесі і на роботі удача чекає всіх, хто займається нерухомістю. Це ідеальний час для укладання угод та пошуку вирішення нових проблем.