Прогноз Павла Глоби на поточний тиждень допоможе вам знайти удачу і щастя / mag.sigmalive.com

Прогноз Павла Глоби на поточний тиждень допоможе вам знайти удачу і щастя, а також розв'язати найважливіші проблеми в любові і на роботі.

Астролог назвав найуспішніших представників зодіакальних сузір'їв на цьому тижні, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 8-14 червняОвнам варто почати тиждень зі зміни обстановки. Відмінним способом налагодити гармонію буде перестановка меблів у будинку. Понеділок буде ідеальним днем для наведення порядку та прийняття важливих рішень. Найбільш сприятливі дні — вівторок і середа, тому що зірки в ці два дні будуть знаходитися в найкращому становищі. 9 і 10 число можна присвятити чого завгодно. Головне, щоб це подобалося самим Овнам. Цей тиждень буде ідеальним днем спілкування з живу і в соціальних мережах, для пошуку другої половинки і наполегливої праці. 14 число — несприятливий день, тому завершити тиждень астролог радить Овнам в самоті й обережності. У неділю краще як слід розслабитися і не ризикувати.

Відео дня

Близнюки

На цьому тижні Близнюкам на шляху постійно будуть зустрічатися нові люди. Це ідеальний час для знайомств та пошуку другої половинки. Також на цьому тижні Близнюки зможуть зрозуміти, які перед ними стоять цілі, чому вони важливі і як їх досягти. Павло Глоба радить людям цього Знака більше часу присвячувати тому, що має найвищий пріоритет важливості, не обходячи стороною обов'язки і справи. Близнюкам знадобиться самостійність і вміння швидко включатися у справи, уникаючи ліні і прокрастинації. Зробити це простіше всього буде 9 і 10 числа. У п'ятницю краще не ухилятися від роботи.

Козеріг

Грошові питання на цьому тижні астролог радить Козерогам вирішувати в першу чергу. Залучити удачу в цій сфері їм допоможе сила думки. Важливо пам'ятати про творчому мисленні і про те, що сумніви руйнують мрії. На цьому тижні буде багато труднощів, але з усіма ними Козерогам вдасться впоратися. У деяких ситуаціях потрібно максимум самовіддачі. Все найцікавіше буде відбуватися у другій половині тижня. Мова йде про 12 та 13 червня — самих яскравих і сприятливих днями, а також про 14 числі — найнебезпечнішому день, в який бажано забути про все негативне і зосередитися на відпочинку, особових справах, релаксації. В цілому на тижні астролог радить не забувати про романтику і любові.