Повня 30 грудня: у чому її особливість та як вона вплине на знаки Зодіаку

Нічне світило сьогодні набуває вигляду правильного яскраво освітленого диска.

Сьогодні, 30 грудня, над Землею зійде повний Місяць. Це остання повня 2020 року й проходить вона під покровительством знаку Зодіаку Рак. Її ще називають "холодною", оскільки ця повня зазвичай випадає на найбільш морозний час року.

Читайте такожМісячний календар на січень 2021: сприятливі та несприятливі дні першого місяця прийдешнього рокуПовня, або повний Місяць – фаза Місяця, коли Земля розташовується між Сонцем та Місяцем, і тому з неї видно лише освітлений його бік. Нічне світило у цей час має вигляд правильного яскравого диска.

Під час повні може здатися, ніби Місяць значно збільшився у розмірах, проте це не так. Річ у тім, що Місяць у цей момент розташований у протилежному від Сонця напрямку, і тому на нічне світило потрапляє найбільша кількість сонячного світла.

Цієї повні Місяць перебуває в зодіакальному сузір’ї Рак, а це дуже емоційний Знак, і настрій під його впливом може змінюватися постійно. Тому дуже можлива підвищена емоційність й уразливість. Загалом вплив енергій буде відчутний за декілька днів до та після цієї дати.

Повний місяць у грудні 2020: коли, дата

Повний місяць настав 30.12.2020 о 05:28. Це 16-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуває у знаку Зодіаку Рак. Відсоток освітленості Місяця становить 100%. Схід Місяця о 16:08, а захід о 08:22.

Особливості повні у грудні

Повний Місяць, як відомо, безпосередньо впливає на людей і на всі живі організми в цілому, адже у повні дуже сильна енергетика.

Цей день характеризується емоційною нестійкістю і почуттям душевного неспокою. Велика ймовірність безпричинної різкої зміни настрою. Люди можуть ставати надмірно метушливими і вкрай збудливими. У суспільстві зростає непорозуміння, значно частішають конфлікти та сварки.

Що можна робити у повню 30 грудня

У момент настання повні рекомендується займатися різними домашніми справами, створювати домашній затишок, піклуватися й опікувати близьких.

Слід постаратися бути спокійним і помірним, не впадати в крайності. Стан гармонії і рівноваги, навіть якщо вас хтось образив або скривдив, –  це те, що потрібно цього дня.

Крім того, це чудовий час для прояву трудової й розумової активності. Самостійність і розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості і творення.

Що не можна робити у повню 30 грудня

У повний Місяць важливо не порушувати гармонію внутрішнього стану, щоб не сталося, та намагатися не проявляти невдоволення.

Не варто цієї повні займатися серйозними справами. Будь-які справи, що вимагають точності та продуманості, краще відкласти на певний час. Те ж саме стосується і великих покупок та фінансових витрат.

Повня у грудні: що чекає на знаки Зодіаку 30 грудня

Овен: гороскоп на 30 грудня 2020 року

День пройде під знаком концентрації сил і розсудливості. Успіхом увінчаються справи, пов'язані з фінансами, покупками і придбаннями. У професійній діяльності рекомендується не ризикувати й діяти старим, перевіреним способом.

Телець: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Для успішного завершення розпочатої справи астрологи радять заручитися підтримкою знайомих або друзів. Варто попросити їх про допомогу, адже в останній момент ситуація може круто змінитися. Рішучість, оптимізм, терпіння – й успіх гарантований.

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, які схильні до самотностіБлизнюки: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Можливий несподіваний поворот у вашому житті. Інтуїція і передбачливість допоможуть отримати прибуток. Удача перебуває на вашому боці, але не слід забувати, що іноді за добро добром не платять. Зірки попереджають про можливі розчарування.

Рак: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Астрологи радять заручитися підтримкою впливових осіб. Дійте старими, перевіреними способами, уникайте нововведень – і успіх буде за вами. Вас можуть засмутити невеликі сімейні неприємності. Потрібно набратися терпіння й пережити труднощі у стосунках із близькими людьми.

Лев: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Успіх супроводжуватиме в справах, пов'язаних із фінансами, з покупками і придбаннями. Проявлена цього дня емоційна гнучкість і доброзичливість до оточуючих людей допоможуть закласти основи фінансового підйому або майбутнього успіху в кар'єрі.

Діва: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Цього дня активізуються партнерські відносини. Ви можете з успіхом реалізувати себе в підприємницькій, фінансовій діяльності. Вільний час краще присвятити творчості. Велике значення для душевного комфорту матиме емоційна обстановка в сім'ї.

Терези: гороскоп на 30 грудня 2020 року

День обіцяє бути сприятливим. Перша його половина буде насичена енергією й позитивними емоціями. Вона мине у благотворному дружньому і діловому спілкуванні. Для досягнення гармонії постарайтеся уникнути егоїзму. У цей день небажано розлучатися з коханою людиною.

Скорпіон: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Уважно поставтеся до пропозицій з боку керівництва і думок своїх колег. Можливе укладення вигідних угод. У другій половині дня велика ймовірність приємного сюрпризу і несподіваних звісток, які благотворно вплинуть на ваше життя. В особистих стосунках намічається зрушення в кращий бік.

Читайте такожЗначення імені Уляна: характер, доля, сумісність з іншими іменамиСтрілець: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Можливий несподіваний поворот у вашому житті, причому не обов'язково позитивний. Ймовірно, високий життєвий потенціал і жага діяльності змусять вас задовольнити миттєвий інтерес, ризикнувши всім заради примарних цілей. Зірки попереджають про розчарування і провали не лише в роботі, але й в особистому житті.

Козоріг: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Є висока вірогідність успішно реалізувати себе в підприємницькій, фінансовій діяльності. Ви здатні впоратися з багатьма справами на роботі. А ваша активність і діловитість буде відзначена начальством або партнерами по бізнесу. Вільний час краще присвятити творчості.

Водолій: гороскоп на 30 грудня 2020 року

У вас – вдалий період. Життєва активність досягає кульмінаційної точки. Сміливо рухайтеся вперед – природжена м'якість і зовнішня чарівність допоможуть вирішити будь-які конфлікти. Не відмовляйтеся від допомоги, якою б вона не була.

Риби: гороскоп на 30 грудня 2020 року

Можливі труднощі у стосунках з близькими людьми. Не виключено, що всі втомилися від ваших емоційних сплесків, постійного невдоволення і примх. Спробуйте позбутися цих недоліків. Присвятіть другу половину дня активному сімейному відпочинку.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: