Гороскоп Таро на квітень 2021 - що обіцяють карти всім знакам Зодіаку

Карти Таро здавна відкривають таємниці майбутнього людяності.

Складання гороскопу за допомогою карт Таро - один з багатьох способів передбачення майбутнього. З давніх-давен астрологи шукали в картах поради та відповіді на нагальні питання. Гороскоп карт Таро дасть поради на квітень для кожного зодіакального знака і розповість, яких небезпек потрібно уникати.

Овен

Карта місяця: Перевернутий імператор

У квітні оточуючі часто будуть намагатися перехопити вашу ініціативу і приписати собі ваші досягнення. Овна це розлютить, але виною тому, що відбувається, є ваша невпевненість. Будьте більш напористими і відстоюйте свої інтереси. Поки ви роздумуєте - інші діють.

Телець

Карта місяця: перевернутий Паж жезлів

Тельцям у квітні не варто планувати великих справ, оскільки всі вони швидше за все закінчаться невдачею. Місяць поганий для нових починань. У коханні вам також навряд чи пощастить, а нові любовні знайомства закінчаться взаємною образою. Однак місяць буде вдалим в плані здоров'я: вам вдасться позбутися давніх недуг, а самопочуття завжди буде відмінним.

Близнюки

Карта місяця: Шістка кубків

Читайте такожГороскоп для Раків на квітень 2021: прислухайтеся до інтуїції і залагоджуйте конфліктиКвітень буде для вас світлим і приємним періодом. Попереду багато теплих моментів з друзями і близькими. У цьому місяці ви будете світитися добротою. Вдалий місяць для зустрічі зі старими друзями. Але не все буде гладко - Близнюкам доведеться зіткнутися з неприємними моментами свого минулого.

Рак

Карта місяця: Королева кубків

Вам буде важко порозумітися з оточуючими, можливі сварки через дрібниці. У квітні Раків очікує конфлікт з якоюсь жінкою, яка у вашому житті важлива: бабуся, мама, сестра або дружина. Її вчинки і слова зачеплять вас і Ракам захочеться помститися. Однак в її діях немає злого наміру, тому не піддавайтеся конфлікту.

Лев

Карта місяця: Перевернута трійка жезлів

Не все, що ви планували, піде за планом, тому не турбуйтеся. У квітні Рак буде надзвичайно розгубленим і незграбним. Здається, ніби все валиться у вас з рук. Причиною такого стану швидше за все є натягнуті відносини з рідними і колегами. Конфлікти і образи у квітні сильно вплинуть на вашу працездатність. 

Діва

Карта місяця: Четвірка пентаклей

У квітні у Діви буде неадекватне ставлення до грошей. Ви витрачаєте занадто багато коштів або навпаки, не купуєте необхідні речі. Контролюйте свою грошову поведінку і розумно плануйте свої витрати. Також у квітні можливі конфлікти з колегами, друзями та родичами через гроші.

Терези

Карта місяця: Туз мечів

У цьому місяці вас чекає успіх у вашій сфері діяльності. Ви досягнете поставлених цілей і завоюєте повагу знайомих. Дійте рішуче і енергійно. Не зациклюйтеся на дрібницях, інакше можете втратити шанс на успіх. 

Скорпіон

Карта місяця: Шістка мечів

Квітень може сильно підірвати ваше фінансове благополуччя. Уважно плануйте ваші грошові витрати. Не допускайте спонтанних покупок, не беріть борги і кредити. На побутові витрати краще виділити собі суму заздалегідь, щоб не було спокуси витратити більше.

Стрілець

Карта місяця: Імператриця

Квітень буде для вас плідним місяцем. Вам вдасться виконати багато завдань і знайти розв'язання старих проблем. Дуже вдалий місяць в любовних справах. Стрільці можуть планувати весілля або побачення у квітні - у вас все пройде гладко. Квітень пройде дуже романтично, так що користуйтеся своїм шансом.

Козоріг

Карта місяця: Четвірка жезлів

Квітень буде веселим місяцем з безліччю приємних зустрічей. Вас чекають свята і теплі посиденьки з рідними. У цьому місяці вдасться завершити розпочаті в березні справи, а ваші захоплення почнуть приносити дохід. Козероги зможуть придумати вдалий план на майбутнє і знайти розв'язання нагальних проблем.

Водолій

Карта місяця: Королева кубків

У квітні в будинку Водоліїв пануватиме любов - як романтична, так і сімейна. Вдало пройдуть сімейні зустрічі, а ваші відносини з половинкою вийдуть на новий рівень. У квітні можна попросити про допомогу своїх близьких або запитати поради. Жінка з вашого оточення допоможе вам у багатьох справах. Покладіться на неї.

Риб

Карта місяця: П'ятірка кубків

На початку місяця ви поринете в меланхолію і печаль, але незабаром життя налагодиться. Багато проблем вирішаться самі по собі, а минулі невдачі не будуть вас засмучувати. Також Риб порадує міцне здоров'я і стабільне самопочуття. Вам потрібно навчитися розслаблятися і прощати себе.

Вам також може бути цікаво: