Гороскоп на квітень для Раків / фото ua.depositphotos.com

Квітень запам'ятається Ракам цікавими змінами і відкриттям нових перспектив, йдеться в гороскопі від Tamby.info. Найсильніше зміни торкнуться роботи. У квітні вам доведеться у всьому розраховувати тільки на свої сили. Близькі друзі і родичі не зможуть допомогти вам, а їх поради тільки нашкодять. 

В середині квітня напружена обстановка розрядиться, вам вдасться виконати плани. Це гарний час для подорожей і відпочинку, зміни стрижки. В кінці місяця варто присвятити більше часу друзям. Успішно пройдуть вечірки і посиденьки. Ви зможете знайти розуміння з товаришами і залагодити конфлікти.

Сприятливі дні квітня 2021 року для Раків: 

Відео дня

1, 5, 11,16, 19, 21, 24 квітня.

Несприятливі дні квітня 2021 року для раку: 

3, 8, 13, 17, 22, 23, 28 квітня.

Гороскоп для Раків в роботі і грошах

У квітні в роботі Раку належить проявити себе по максимуму, будьте готові до напружених часів. Однак ваші старання окупляться грошима і повагою колег і керівництва. Проекти і завдання, розпочаті у квітні, розтягнуться дуже надовго. Не починайте нових справ, якщо не готові довго ними займатися.

Фінансова ситуація буде непередбачуваною: доходи прийдуть звідти, звідки ви і не очікували, а витрати будуть абсолютно несподіваними. У другій половині місяця вас чекає фінансове благополуччя. Ви зможете дозволити собі покупки до душі і вигідно вкласти гроші. Але брати кредити все ж не варто.

З'явився гороскоп на місяць для Раків/ фото ua.depositphotos.com

Сім'я і любов Раків у квітні 2021

На особисте життя буде сильно не вистачати часу, що може стати приводом для докорів вашої половинки. У квітні вам точно буде не до романтики. Астрологи рекомендують глушити будь-які конфлікти. Черга сварок точно приведе вашу пару до розставання. До середини квітня назрілі конфлікти з коханою людиною або зійдуть нанівець, або підуть і разом з половинкою.

Читайте такожГороскоп здоров'я на тиждень 22-28 березня: Овнам треба стежити за харчуванням, а Левам - більше спатиСпілкування з родичами і батьками буде приємним. Рідні будуть радувати вас приємними сюрпризами і протягнуть руку допомоги. Якщо ваша інтуїція розходиться з порадами близьких - довіртеся їй і нікого не слухайте. Спілкування з дітьми також складеться вдало, але тільки якщо ви будете ставитися до них як до рівних собі.

Прогноз для Раків у здоров'ї

У першій половині місяця Раки будуть вразливі перед хронічними захворюваннями. Бережіть суглоби і особливо стопи ніг. Фізичні навантаження, спорт і особливо водні види, а також водні процедури нададуть свою ефективну і позитивну дію на ваш організм.

Головною загрозою другої половини квітня будуть скачки артеріального тиску і головні болі. Особливо уважними потрібно бути тим Ракам, які часто стикаються зі зниженим або підвищеним тиском. Намагайтеся більше бувати на повітрі і проходити розслаблюючі процедури.

Вам також може бути цікаво: