Стрільцям - ляпас долі, Терезам - нагорода за працю: гороскоп по картах Таро на 9 грудня

9 грудня Тельцям потрібно зосередитися на роботі.

Перед вихідними деяким знакам Зодіаку доведеться сильно попрацювати і знайти вихід з непростих ситуацій. Однак є й ті, кому дуже пощастить. Терези, наприклад, нарешті отримають те, чого так заслужили. Що чекає вас 9 грудня і який прогноз дають карти Таро на п'ятницю - читайте нижче.

Овен

Овни можуть стати щасливими. Ви можете зловити удачу за хвіст, а тому не бійтеся мріяти і будувати грандіозні плани. Карти Таро обіцяють Овнам незабутній день.

Телець

9 грудня Тельцям потрібно зосередитися на роботі. Відкиньте всі відмовки і не намагайтеся ухилятися від складних завдань. Займіться своєю кар'єрою і не лінуйтеся.

Близнюки

На Близнюків чекає випробування на міцність. Вам доведеться проявити мужність та показати свою силу. Карти Таро радять Близнюкам готуватися до того, що на них чекають серйозні конфлікти.

Рак

У п'ятницю Ракам потрібно максимально зосередитися на своїх думках. Прислухайтеся до себе, обміркуйте плани і довіряйте тільки собі. Карти Таро обіцяють Ракам день прийняття важливих рішень.

Лев

9 грудня Левам варто проаналізувати свої вчинки і зрозуміти, чи все вони роблять правильно. Можливо, ви десь оступилися, пішли неправильним шляхом. Варто зробити крок назад і виправити помилки.

Діва

Карти Таро обіцяють Дівам проблеми через інтриги і плітки. Можливо, ви погано сказали про людину, яка сильно через це постраждала і хоче помститися. Дівам потрібно знайти в собі сили, визнати провину і вибачитися.

Терези

Терези отримають винагороду за свою працю. Вас нарешті помітить начальство, всі старання виявилися не марними. Однак карти Таро радять Терезам не сильно впиватися успіхом, адже це може викликати заздрість з боку оточуючих.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає день чудес. Доля готує для вас чимало сюрпризів. Постарайтеся провести цей день без негативних емоцій, погуляйте з друзями, провідайте родичів і допоможіть тим, хто цього потребує.

Стрілець

9 грудня Стрільців чекає сильний ляпас долі. Карти Таро обіцяють вам складний день, за всі погані вчинки, вчинені в минулому, доведеться відповідати. Стрільцям важливо отримати такий урок, тому що безпечність і злість завжди веде до проблем, але вони про це забули.

Козоріг

На Козерогів чекає важлива справа. Вам довірять неймовірно відповідальну місію, а тому прикладіть всі зусилля, щоб з нею впоратися. Карти Таро обіцяють Козерогам успіх, але їм не варто вірити лише в диво, важливо докласти максимум зусиль.

Водолій

Водолії нарешті зможуть насолодитися стабільністю. Після всіх труднощів ви заслужили трохи відпочинку. Потіште себе спонтанною покупкою, улюбленим десертом або походом в кіно.

Риби

У п'ятницю Рибам можна і потрібно мріяти. Крім цього, карти Таро обіцяють вам можливість поговорити з людиною, яка сильно віддалилася, але дуже для вас важлива. Постарайтеся не сперечатися і забути колишні образи.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що життя чотирьох знаків Зодіаку кардинально зміниться вже зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: