Таро-гороскоп для Риб на серпень: несподівані перспективи

Що чекає на Риб цього місяця - читайте далі.

Мольфар Макс Гордєєв ексклюзивно для УНІАН склав прогноз для Риб на серпень 2023 року. Цього місяця Риби можуть поліпшити своє матеріальне становище, а от на здоров'я варто звернути особливу увагу.

Кохання. У першій декаді серпня демонстративна поведінка може викликати непередбачувану реакцію оточення. У партнерських стосунках ви схильні до самообману та ідеалізації. Можливі ситуації, коли ваші пропозиції будуть неправильно зрозумілі. Бажання сподобатися і жага насолод можуть перетворити вас на марнотратну і навіжену леді.

Сім'я. Цього місяця вашому чоловікові допоможе інтуїція, винахідливість і вміння вирішувати складні завдання. Йому необхідно побоюватися інтриг і обману, ретельно перевіряти інформацію, бути уважним у питаннях, що стосуються автомобіля, у поїздках. До 8 серпня, щоб досягти гармонії і розуміння в сім'ї, доведеться частіше йти на поступки. З дітьми ж у цей час буде складніше знайти точки дотику. Їм важливо, щоб до них ставилися шанобливо.

Здоров'я. Серпень 2023 року вимагатиме від вас відповідальнішого ставлення до себе, до своєї зовнішності, здоров'я. 4-10 серпня відсутність почуття міри може призвести до небезпечних ситуацій, отруєнь, травм. Намагайтеся в цей період не допускати надмірностей ні в розвагах, ні в харчуванні.

Робота і гроші. Головне - відчувати момент і не упустити шансу поліпшити своє матеріальне становище. Перед вами можуть відкритися несподівані перспективи. Непорозуміння з колегами розставлять усе на свої місця, і стане зрозуміло, хто ваш союзник. Пошуки кращого місця роботи або хорошого підробітку можуть увінчатися успіхом на початку серпня.

Нагадаємо, два знаки Зодіаку незабаром опиняться в епіцентрі скандалу.

Вас також можуть зацікавити новини: