Гороскоп для Водолія в жовтні 2022: заборони і поради на місяць

Що сьогодні за день для Водолія і які події чекають на вас в жовтні - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

Астрологи вважають, що Водолії повинні вірити в свої сили - не опускайте руки і пам'ятайте, що все залежить від вас. Мотивації для рішучих дій буде більш ніж достатньо, особливо, для того, щоб розібратися з поточними проблемами.

Раніше ми говорили про те, що приготував гороскоп для Козерога в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

На початку місяця Водоліям може здатися, що потрібно терміново міняти роботу - це помилкове бажання. Перша декада жовтня буде не дуже сприятливою, але незабаром становище зміниться. Вас підвищать або дадуть премію, що знищить бажання звільнятися.

Загальний фінансовий стан місяця буде далеким від позитивного - доведеться багато економити і відмовлятися від звичних речей. Не впадайте у відчай - скоро все налагодиться, якщо будете діяти, до того ж, саме в жовтні можливий додатковий заробіток.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Вільні Водолії повинні більше знайомитися і не скупитися на компліменти - похвала іншої людини зробить її ближче до вас. Уникайте легковажних зв'язків - нічого серйозного з них не вийде. Багато представників знака побажають і зовсім розірвати будь-які відносини - виявиться, що поодинці вам живеться набагато краще.

Представники знака, у яких є сім'я, зіткнуться з неприємностями і зайвої уразливістю партнера. Проявляйте силу і мудрість, інакше сварка затягнеться надовго. Пам'ятайте про те, що поруч з вами жива людина, яка іноді може піддаватися емоціям - будьте вище за будь-яку конфліктну ситуацію.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Перші два тижні місяця стан ваше буде досить депресивним. Вийти з цього допоможе зміна життєвого ритму - почніть висипатися, правильно харчуватися і позбудьтеся від шкідливих звичок. Порадьтеся з психологом - можливо, вам потрібні якісь препарати.

В цілому, поставтеся до свого здоров'я дбайливо, стежте за самопочуттям і попереджайте захворювання - це завжди краще, ніж потім їх лікувати. Особливо вразливим буде опорно-руховий апарат, так що, звертайте на це свою увагу.

Вас також можуть зацікавити новини: