Гороскоп для Козерогів в жовтні 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що для земних Козерогів жовтень стане переломним місяцем - вас чекають великі зміни. Крім того, вам здасться невдалим звичне оточення, тому довіри до людей стане менше. Зірки радять довіряти Всесвіту і частіше слухати внутрішній голос.

Раніше ми говорили про те, яким буде гороскоп для Стрільця в жовтні 2022.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

На самому початку місяця Козероги зіткнуться з труднощами в організації робочих питань. Допомога у вирішенні прийде від старого знайомого - прислухайтеся до нього. Робочий графік буде досить насиченим, через це може наступити емоційне вигорання. Частіше відпочивайте і знімайте з себе відповідальність, інакше будете працювати гірше.

Відео дня

Після 20 числа можливі відрядження, конференції, цікаві ділові зустрічі. Вони виявляться досить результативними, тому не відмовляйтеся від таких поїздок. У вас буде шанс познайомитися з впливовими людьми, які нададуть допомогу і підтримку.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Самотні Козероги будуть ставитися до протилежної статі насторожено, тому шансів на нові відносини практично не виявиться. Постарайтеся подолати це почуття, тоді зможете познайомитися з хорошою людиною, але після 20 жовтня.

Козероги, у яких вже є партнер, захочуть якоїсь новизни у відносинах, але зірки не рекомендують здійснювати різких рухів. Завищені очікування провокують сильне розчарування, тому намагайтеся працювати в парі з людиною. Будьте готові до конфліктів і непорозумінь - це перевірка на міцність, але пройдуть її далеко не всі.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

У представників знака, які мають хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту, в жовтні настане загострення. Слідкуйте за своїм раціоном, не вживайте жирну їжу і звертайтеся до лікаря при найменших ознаках нездужання.

Астрологи вважають, що прийти в форму вам допоможуть водні види спорту, так що, якщо є бажання, можете записатися в басейн або на аквааеробіку. Не займайтеся цим проти волі, але пам'ятайте, що здоров'я вашого тіла і духу - це взамозв'язані речі. Якщо вам не подобається спорт, то просто сходіть в лазню.

Вас також можуть зацікавити новини: