Жінки з якими іменами потрапили в "білий список" Всесвіту

Таких щасливих імен всього п'ять.

Астроексперти запевняють, що на долю людини впливає і її ім'я. Як то кажуть, як корабель назвеш - так він і попливе. У статті УНІАН ви дізнаєтеся, як назвати доньку, щоб її любила доля.

Ганна

Ці дівчата ростуть дуже працьовитими, відповідальними і повними оптимізму. Вони точно знають, що всього в цьому житті можна досягти тільки працею. Вони постійно рвуться в бій, готові підкорювати нові вершини, самовдосконалюватися. За всі ці якості доля дякує Анечек і дозволяє їм отримати бажане.

Єлизавета

Лізочки - це взагалі улюблениці долі. Всесвіт настільки любить цих милих дівчаток, що дозволяє їм жити в розслабленому стані і задовольнятися тим, що їм все буквально падає з небес. Зазвичай саме у цих дівчаток життєвий шлях складається легко і рівно, без всяких непотрібних потрясінь.

Уляна

Чуттєва, ніжна, вразлива Уляна вміє створити навколо себе таку атмосферу, щоб всім було комфортно. Вона є душею компанії, здатна обігріти кожного, всім готова прийти на допомогу. Близькі дуже цінують такі якості Уляни і відповідають їй взаємністю. У роботі вони дуже наполегливі та амбітні, що дозволяє їм досягати своїх цілей.

Ксенія

Добрі і турботливі Ксенії стають дуже хорошими дружинами і мамами. Це саме ті жінки, які стають центром Всесвіту для своїх близьких, адже до їхньої думки завжди можна прислухатися, а їхня любов здатна огорнути всіх рідних їм людей. З ними дуже комфортно і тепло перебувати поруч. Це одні з найщасливіших жінок, тому що вони здатні реалізуватися у всіх сферах.

Ніна

Ніни часто йдуть всупереч загальноприйнятим принципам. І варто відзначити, що долі дуже подобається, що вони намагаються бути несхожими на інших. Це унікальні жінки, які точно знають, чого хочуть і як це отримати. У відносинах з ними буває непросто, проте це зовсім не означає, що з ними погано. Просто вони звикли бути лідерами, що дуже навіть добре позначається на їхній кар'єрі.

Нагадаємо, як назвати дівчинку рідкісним і красивим ім'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: